Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 83% (663 of 798 recommend) (140 reviews)

Guest score: 83%

(663 of 798recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 91-100 of 141)

Sommaren 2015

Most Popular by Jonny, Sweden (Sweden Sun 02 Aug 2015)
“Vilket underbart ställe:) ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 22 Aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Ni hade en bra vistelse här på Kneippbyn Resort Visby. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5

Blandat!

Most Popular by Malmöbo, Sweden (Sweden Fri 31 Jul 2015)
“Kneippbyn är vår familjs förstaval att bo på när vi varje sommar är en vecka på Gotland. Perfekt ställe för barnfamiljer! Servicen och personalen är fantastisk! Men, vår stuga var ganska sunkig i jämförelse med våra vänners, och det saknas hälsosamma matalternativ på området (om man nu vill köpa färdigmat!).”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Mon 10 Aug 2015)
Bästa gäst, många av våra boenden ser olika ut men vår policy är naturligtvis att alla våra boenden ska vara, oavsett ålder och standard, rena och fräscha. Vi uppskattar Era synpunkter och tar med oss dem i vårt fortsatta arbete med att förbättra och utveckla vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse av Kneippbyn Resort Visby var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Det var helt ok, men den trasiga lampan ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 24 Jul 2015)
“Det var helt ok, men den trasiga lampan tog ett dygn att laga och det luktade illa om avloppen i duschen. städning och sängkläder var fräscht! Bra att det fanns kylskåp men sämre att det inte fanns glas, bestick etc. Vi cyklade så vi hade inget exta med oss. A-M Norén ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Tue 04 Aug 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Era synpunkter och tar med oss dessa i vårt arbete att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse av Kneippbyn Reosrt Visby var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka.//Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Cykelavstånd till Visby

Not recommended by Cissi, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2015)
“Ok avstånd med cykel Dåligt att man inte har tillgång till någon pool utan måste köpa vattenlandsbiljett för att bara få svalka sig då man inte så lätt kan bada i havet Väldigt begränsat med toaletter på annexen då det är många som bor”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Fri 24 Jul 2015)
Bästa gäst, Dina synpunkter är viktiga för oss och vi värdesätter dem då vi alltid arbetar med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse av Er vistelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

tveksamt att boka igen

Not recommended by B.L, Sweden (Sweden Mon 20 Jul 2015)
“Rummet var okej. Damtoan glappa ljuskontakten. Herrtoan var så grisig att mina barn vägrade gå in där. Mycket lyhört så det var skönt när det blev tyst. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Fri 24 Jul 2015)
Bästa gäst, Vi beklagar att städningen inte var i ett gott skick. Era synpunkter är viktiga för oss i vårt arbete med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse här på Kneippbyn Resort Visby var positiv och önskar er varmt välkomna tillbaka. /7Annica
Overall opinion 1 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Sova i trädkoja

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 11 Jul 2015)
“Spännande trädkoja som tyvärr hade för många kajor som tjattrade och störde nattsömnen. Något smala sängbäddar, annars ok. Fågelskit på altaner gjorde att man inte ville vistas på dem. Kul att få klättra upp till och även klättra inuti kojan, kul!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Mon 20 Jul 2015)
Bästa gäst, visst är det en spännande och litet äventyrligt sätt att övernatta. Bäddarna är, som det framgår i vår objektsbeskrivning, endast 70 cm breda vilket är smalare än vanliga bäddar. Vi hoppas att Er totala upplevelse av övernattningen var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Semester kneippbyn

Most Popular by Helena, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2015)
“Vi hade en jättefin helg i Kneippbyn. Bara ett par saker som kunde varit bättre: maten kunde varit godare , frukosten var inte så god, för helhetsintrycket är maten viktig. Gott bröd, färsk frukt, scrambled eggs..lunchbuffén var inte heller någon höjdare vare dig för barn eller vuxen. Sommarlandet var fantastiskt, det vi önskade oss var en pool för enbart bad i sommarlandet, vi är inte så intresserade av vattenrutchkanor och hade hellre haft en badpool i sommarlandet. Som helhet dock en lyckad vistelse.”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Mon 13 Jul 2015)
Bästa gäst, vi värdesätter Era synpunkter och tar med oss det i vårt fortsatta arbete med att utvecklas. Vi är glada att Er totala upplevelse här på Kneippbyn Resort Visby var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Ok opphold, men litt vel liten primitiv hytte/stuga.

Most Popular by Liten familie :), Sweden (Sweden Sun 28 Jun 2015)
“Kun kaldt vann i hytta og veldig trangt. Litt lite utvalg av pålegg til frokost + at vi synes det var veldig tidlig som frokosten stengte i og med man er på ferie og vi hadde en baby som må stelles og mates først. Frokosten var allerede stengt 9.30. Men servicen ellers var veldig bra og hytta er helt ok om man er innstilt på å leve litt intimt og spartansk. Sikkert bedre når været er varmt og man kan sitte ute. Restauranten har fantastisk utsikt og campingen er midt i blinken for barnefamilier! Masse å finne på her og kort vei til Visby. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Wed 01 Jul 2015)
Bästa gäst, Bed&Breakfast är en enklare variant av boende vilket framgår i våra beskrivningar. Vi tackar för Era synpunkter och tar med oss det i vårt fortsatta arbete med att bli bättre. Vi hoppas att Er vistelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby.//Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 2 of 5
Value for money 3 of 5

Allt ok undantag frukost

Most Popular by Dan, Sweden (Sweden Wed 24 Jun 2015)
“Allt ok men frukost var mycket billig”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Fri 26 Jun 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Era synpunkter och vi tar med oss det i vårt fortsatta arbete att bli bättre. Vi hoppas att Er totala upplevelse här på Kneippbyn Resort Visby var positiv. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Sängar

Most Popular by Viccan, Sweden (Sweden Sat 20 Jun 2015)
“Våningssängarna var i väldigt dåliga skick. Skulle vilja uttrycka osäkra/farliga. Satt ihop, men ruckade på sig väldigt lätt. Ribborna under sängarna satt lösa och rörde på sig så att man kunde rasa igenom. Madrasser och kuddar, täcken ofräscha. Stod att det låg handdukar, sängkläder på plats. Men icke, vi fick be om det. Det gick bra ändå. Skulle rekommendera att köpa in Ikeas enkla våningssängar istället av stål. Vi bokade för fem personer, men där stod heller inte någon extra säng. Den fick vi be om med. Trevlig personal som hjälpte oss med detta, inga problem. Men i receptionen väldigt " stressar, snurrigt ". Själva området, mycket fint! Dock dåliga beskrivningar om vart man skulle vända sig för att gå "in" på själva sommarlandet. Dåliga attraktioner, som vissa inte var öppna, ganska många. ( brist på personal )?! Barnen tyckte det var dåliga/tråkiga saker. Höjdpunkterna var frukosten, toaletterna, duscharna!! Mycket fina! Sååå nöjd. Skulle gärna åka tillbaka till detta ställe, men i andra sängar, sängkläder. Bättre attraktioner! Mera tivoli!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Wed 24 Jun 2015)
Bästa gäst, De när en miss från vårt håll som vi beklagar och är ledsna över. Vi är tacksamma för Era synpunkter och tar med oss det i vårat fortsatta arbete att utvecklas och bli bättre. Vi hoppas att Ni i det stora hela fick en positiv vistelse hos oss på Kneippbyn Resort Visby och önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 29/05/2020 01:31:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews