Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (713 of 852 recommend) (147 reviews)

Guest score: 84%

(713 of 852recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 141-148 of 148)

Prisvärt

Most Popular by Barbro, Sweden (Sweden Mon 11 Jun 2012)
“Enkel men bra standard. Fullt godkänt. Frukostbuffén var bättre än väntat.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kneippbyn - boende

Most Popular by Helgun och Björn Karlsson Aneby 17 - 20 maj 2012, Sweden (Sweden Tue 22 May 2012)
“Vi var mycket nöjda med stugan. För oss 2 vuxna gjorde det ingen att varmvattnet var skålhett men detta MÅSTE ses över eftersom det kommer att bo barn i stugan.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

På toan tog både toapapper och handpappe...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 30 Aug 2011)
“På toan tog både toapapper och handpapper slut en kväll, så det hade varit bra om man hade fyllt på innan det hann ta slut. Annars mycket trevligt som vanligt och trevlig personal när man checka in och ut.”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nöjd

Most Popular by Schylle, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2011)
“Helnöjd med 4 dygns vistelse på Kneippbyn B&B.”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fiskestugan på kneippebyn +++++

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2011)
“Jag firade min 30-årsdag med pojkvän + 7 månader son på Gotland. Vi övernattade på fem olika hotell/b&b och jag måste säga att kneippebyn vann stort på helheten med sevice, prisvärdig + nära till allt.... Vi bodde i fiskestugan precis vid havet i två nätter och ville knappt lämna stugan!!!! Nästa gång kommer vi tillbringa hela semestern på kneippebyn (fast i en större stuga) och jag längtar redan tillbaks till underbara fina Gotland.... ”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt boende

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Wed 10 Aug 2011)
“Enkelt & bra boende”
Overall opinion 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Kneippebyn rum

Most Popular by Ewur, Sweden (Sweden Sun 07 Aug 2011)
“Rummet var trevligt, men något slitet. Städning skötte man själv i rummet, övrig städning och översyn av allmänna facilitieter såsom toa & dusch gjordes flera gånger om dan. Läget är perfekt straxt utanför Visby, med bussar som går ca 1 ggr i timmen in till stan. Det är ett prisvärt alternativ.”
Overall opinion 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Frukosten var toppen och bemötandet av p...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 21 Jul 2010)
“Frukosten var toppen och bemötandet av personalen var toppenbra.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 0 of 0
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews