Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (713 of 852 recommend) (147 reviews)

Guest score: 84%

(713 of 852recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 148)

kneippyn resort

Most Popular by Anonymous , Spain (Spain Thu 09 Aug 2018)
“A very nice campsite. We stayed in a chale, which included a bedroom and a dining room, as well as a small terrace. It was clean and comfortable. We also enjoyed the mini golf. The site is about 3 Km away from Visby.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt boende

Most Popular by Linda, Sweden (Sweden Sun 05 Aug 2018)
“Vi hade bed&breakfast och bodde i en liten stuga som var jättemysig. Det fanns kylskåp och micro. Nära till sommarlandet och vattenlandet och endast 5 min i bil från Visby. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Linda, Tack för att Du skrivit till oss. Roligt att Ni hade en bra vistelse hos oss på Kneippbyn och att ER boende var bra. Vi önskar ER en fin höst och varmt välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

B&B med fantastisk utsikt

Most Popular by Susanna, Sweden (Sweden Tue 24 Jul 2018)
“Ett liten superfin stuga med plats för 4 som levde upp till alla våra förväntningar. Uteplasten med magisk utsikt var en riktig bonus. Helt ok toaletter och fräscha duschar men saknade skrapa för o göra rent golvet. Frukosten var sådär, personalen hann ej med att fylla på.”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Susanna, Tack för att Du tagit dig tid att skriva dina synpunkter är viktiga för oss som vi tar med i vårt förbättringsarbete. Roligt att stugan utfyllde era förväntningar och att Er vistelse bra. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kenippbyn och Gotland! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Städning sådär, hittade cigarettpaket i ...

Not recommended by Mika, Sweden (Sweden Sun 22 Jul 2018)
“Städning sådär, hittade cigarettpaket i sängen. Saknade toapapper och papper för att torka händer. Sa till om att det var otroligt varmt på rummen men ingen kom och kollade. Knappt någon ventilation på rummen. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Mika, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. vi får beklaga att städningen inte var i ett skick som sig bör vid ankomst. Sommarens extrema värme stötte på vissa utmaningar b la att försöka hålla rummen någorlunda svala. Vi lyckades inte helt överallt vilket vi är ledsna för. Men vi tar med oss detta och arbtar på att säkerställa att ventilationerna är i gott skick inför kommande säsong. Hoppas Er totala upplevelse av Gotland trots allt var bra. Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Gullig stuga!

Most Popular by Sanna, Sweden (Sweden Wed 18 Jul 2018)
“Kneippbyn är stort. Trots det är stället ganska mysigt! De små röda husen är rena o ligger skyddade under tallarna. Personalen är trevlig o hjälpsam. Har dock inte helt koll på att det finns kvällspris om man kommer sent o vill in på Vattenland. Frukosten är helt okej, lite under scandicstandard. Sammantaget trevligt o prisvärt!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Sanna, tack för att D tagit Dig tid att skriva till oss. Roligt att ta del av er läsning och att ni haft en trevlig vistelse här hos oss. Vi önskar Er en fin höst och varmt välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket prisvärt boende

Most Popular by Bengan, Sweden (Sweden Sun 15 Jul 2018)
“Stugan var sådär, men det uppvägdes av de fina toaletterna och duschrummen och inte minst den fina frukosten.”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Bengan, Tack för att Du skrivit till oss. Roligt att Er vistelse hos oss på Kneippbyn var bra. Vi önskar Er en fin höst och varmt välkomna tillbaka till nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Härligt boende med allt en perfekt semester behöver inpå knuten...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 13 Jul 2018)
“...såsom ett roligt och fantastiskt badland, aktivitetsparken med självaste Pippis Villa Villekulla i och en hel ö med fantastisk natur och kultur!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej, Tack för Ditt mail. Roligt att Er vistelse hos oss varit bra och att Ni fått tagit del av allt fint Kenippbyn och Gotland har att erbjuda. Tack för den här sommaren och välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Alldeles för mycket myror inne i år! St...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 10 Jul 2018)
“Alldeles för mycket myror inne i år! Städningen var inte gjort innan inflyttning. Tveksam om återbesök!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej, Med anledning av den extrema värmen som vi haft i år har vi haft ett större problem med myror än vanligt. Vi har haft Nomore ute på vår anläggning som vidtagit de åtgärder som kunnat göras. Tyvärr råder vi inte på det. Vad det beträffar städningen beklagar vi att den inte var i den nivå som önskas. Vi hoppas trots allt att er totala upplevelse av Gotland och Kneippbyn varit bra. Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Fin fiskestuga

Most Popular by Muffy, Sweden (Sweden Thu 05 Jul 2018)
“Fiskestuga (nr 6) var fantastiskt smakfullt och sparsmakat inredd med hänförande utsikt över havet. Snyggt! Rullgardinerna (två) fungerade dock inte. Ett annat minus var duscharna med massor av gräs och skräp på golvet. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej Muffy, Roligt att Ni hade en trevlig upplevelse i våra fina Fiskestugor. Vi tar med dina synpunkter i vårt ständigt pågående förbättringsarbete. vi tackar för den här sommaren och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Mer än nöjd!

Most Popular by Ida, Sweden (Sweden Sun 01 Jul 2018)
“Bodde i de nybyggda premium-stugorna/bed and brekfast, där det ingick en mycket bra frukost i priset samt städning i slutet. Både vi vuxna och våra barn trivdes mycket bra! Fina stugor med bra utsikt!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej Ida, Roligt att Ni hade en härlig upplevelse och vistelse hos oss på Kneippbyn. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews