Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 713 of 852 recommend (147 reviews)

Guest score: 84%

(713 of 852recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 148)

Enkelt boende

Most Popular by Kjell-Arne, Sweden (Sweden Mon 21 Aug 2017)
“Bra sätt att bo på, nära till allt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen ha...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 18 Aug 2017)
“Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen har fått ett nytt favoritresemål. Bra idé på sommarland ang kösystemet på karuseller o dy. Ett inträde och sen allt fritt. Roligt vattenland. Mycket bra och fräscha duschrum, många toaletter.. Inga köer, kan vara jobbigt m nödiga barn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Utbud i butiken och för vegetarianer

Not recommended by Kajsa, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2017)
“Ni behöver förbättra ert utbud av luncher/middagar på området, för oss som inte äter kött. Att bli hänvisad till endast korv, hamburgare, pizza eller pannkakor är lite pinsamt dåligt. Vi är många som är vegetarianer idag, då även barn, och att bara bli hänvisad till snabbmat/pannkakor känns lite unket. Ni behöver även förbättra ert utbud i närbutiken. Jag blev chockad av det faktum att närbutiken, de två ggr jag besökte den, hade ett större utbud av fidget spinners än vettiga mellanmål - jag räknade. Ingenstans på hela området kunde jag få tag i en banan, till exempel. Vi kommer säkert att besöka sommarlandet någon gång igen, men bo där? Nej. Rekommendera andra att bo där? Nej. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2017)
“Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig lukt i duschutrymme och ingen ventilation att tala om i rummen så det kunde bli väldigt varmt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Faciliteter

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Hej! Jag tycker tyvärr att toaletterna och duscharna var under all kritik. Man kunde ej låda om dig när man duschade och bär någon annan duschade så rann det in i toabåset och man blev blöt. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Ofräsch dusch

Most Popular by Albert , Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Dålig lukt i duschrummen. Annars var boendet bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bästa barn semesterställe.

Most Popular by Florence, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Room very little!!!

Not recommended by Anonymous , United Kingdom (United Kingdom Mon 14 Aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Overall opinion 2 of 5
Service 2 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 2 of 5

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga 6 (inte premium)

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews