Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (713 of 852 recommend) (147 reviews)

Guest score: 84%

(713 of 852recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 148)

Ingen bild av Ekonomirum på nätet

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Sun 18 Jun 2017)
“Bilderna av B&B visade Fiskestugan eller något annat skönare rum, vi kunde ha bokat en sådan om vi såg hurdant är ett ekonomirum och andra typ av rummen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vuxenhelg på Kneipbyn

Most Popular by Josefin, Sweden (Sweden Thu 01 Sep 2016)
“Hej Vi blev varmt välkomnade av nattpersonalen när vi kom med sena kvällsfärjan. Stugorna är enkla men sängkläderna nymanglade och stugorna är sådär lagom patinerade tillsammans med toppmoderna i samma område. Enkel och bra frukost. Lite svårt för en pensionär med lite rörelseproblem att ta sig runt i området bara. Även trappavsatsen i frukostmatsalen kändes lite krånglig. Annars på det hela en prisvärd variant om man skall på snabbvisit till Gotland.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk ...

Most Popular by gullro, Sweden (Sweden Mon 22 Aug 2016)
“Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk utsikt över havet. Solsidan mysigt matställe inte provat de andra utbuden av mat. Kan rekommendera detta boende. Nära till sevärdheter perfekt att ha cykel med sig.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Rent och fräscht

Most Popular by Kneippbyn igen!, Sweden (Sweden Fri 19 Aug 2016)
“Rent och fräscht bed o breakfast. Litet rum men rent och frsächt. ¨ Hade önskat toalett utan att behöva gå ut. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Trevlig vistelse

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 17 Aug 2016)
“Bokade ett familjerum då vi va ute lite sent. Väldigt trevlig anläggning med allt man behöver och god frukost. Dock lite litet rum för 4 vuxna men annars väldigt bra.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nöjd

Most Popular by Caritha, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2016)
“I det stora hela är detta en av våra bästa reseupplevelser. Kneippbyn och framför allt Gotland var en upplevelse att minnas. Jag har redan rekommenderat till vänner och bekanta. Jag kommer att åka tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Underbar personal överallt. Dörrarna läm...

Most Popular by Theres, Sweden (Sweden Fri 12 Aug 2016)
“Underbar personal överallt. Dörrarna lämnar mycket att önska. Går igen med en smäll och är så tunga att ungarna inte kan få upp varken rumsdörren eller toadörren utan hjälp. Med 8 rum och fyra personer i varje rum blir det rätt många smällar i dörrarna hela hela tiden. Synd att det var så få rätter på restaurangen, när man stannar en vecka gör man av med alla rätter ganska så snabbt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Jag kommer tillbaka

Most Popular by Maria K, Sweden (Sweden Fri 12 Aug 2016)
“Min erfarenhet av B&B är ett eller flera rum som finns i en byggnad och där det samtidigt finns tillgång till toalett och dusch. I Kneippbyn är B&B en liten stuga med säng, byrå, en/två stol/ar samt en vask med kallt vatten. Toalett och dusch finns ca 50-75 meter bort samt frukost ytterligare 300 meter bort. Detta tog jag inte reda på i förväg och därför blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men oavsett så återkommer jag med bokningar även nästa år.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Muggar

Most Popular by jbo, Sweden (Sweden Wed 10 Aug 2016)
“Det som jag saknade var några muggar för att kunna dricka lite vatten på rummet . Miss av mig att det var långt till wc och att vi skulle få en stuga i lugnt läge på grund av hund men fick ett där det var mest trafik förbi. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Äntligen semester!

Most Popular by lottelinus69, Sweden (Sweden Wed 10 Aug 2016)
“Supernice nybyggd stuga som endast saknade WC. Förstår inte varför man bygger perfekta sommarbostäder utan toa 2016. Trevligt område och tyst vid 22-23. 👍 Var så nice att vi bokade om till helgen igen fast med toa.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews