Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 713 of 852 recommend (147 reviews)

Guest score: 84%

(713 of 852recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 148)

Överlag bra

Most Popular by Johanna, Sweden (Sweden Tue 09 Aug 2016)
“Tyckte stugorna var väldigt fräscha, märktes att de var helt nybyggda, Supertrevligt bemötande i receptionen när vi kom, även om det var jättelång kö och dom hade det väldigt stressigt tog de den tiden som behövdes för varje gäst, väldigt proffsigt! Bra frukost, däremot åt vi middag på solstugan (???) en kväll och det var vi mindre nöjda med, tog lång tid att få beställa och när vi efter 40 minuters väntan fick vår club sandwich var kycklingen rå... Det slutade med att jag fick hämta mat från barnbuffen för jag var vrålhungrig Dit gick vi inte tillbaka. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Family tent

Most Popular by Beda, Czech Republic (Czech Republic Sun 07 Aug 2016)
“Missing more pictures and information what is inside the tent. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Nöjd gäst som saknade lite

Most Popular by Jenny Söderman stuga 11, Sweden (Sweden Sun 07 Aug 2016)
“Boende bra men saknades en del. Bl a krokar i stugan, för kläder och för handdukar vid tvättstället. Skulle också kunna vara ett nattduksbord mellan sängarna i första rummet. Saknade ngt att hänga blöta handdukar på efter en vattenlandsdag el dag på stranden. En kort tvättlina el ett broräcke skulle ha räckt. Skräpigt runt stugan. Saknades möjlighet att städa efter sig och andra i duschen. Saknades papper att ta upp hår o dylikt i duschbrunnen. Ofräscht att komma efter ngn som inte städat. Saknades också krokar i duschutrymmet för att hänga ifrån sig kläder och handduk. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Väntetider o kö!

Most Popular by Ice, Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“Var på Kneippbyn under högsäsong (mitten av juli) och det tog ca 1 timma att checka in o få rumsnyckel. Boende var ok. Biljetter till bad o sommarland var återigen en kö på ca 20 min och sedan var det kö till i stort sett alla attraktioner. Inträdet för barn är samma som för vuxna, vilket inte är prisvärt för en familj. Pippishowen är den stora behållningen, men en dags inträde räcker absolut! Till restaurangerna är det som man nu kan förstå ofta kö. Flera kiosker/snabbmatsställen på området har "sovjetiskt" kösystem dvs köa för att beställa o betala och sedan ta ditt kvitto och köa igen för att hämta ut din beställning. Kneippbyn skulle behöva mer personal och fler kassor för att få ner köerna under högsäsong. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nytt o fräscht, nära toa o dusch. Nära a...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“Nytt o fräscht, nära toa o dusch. Nära att gå till frukosten och perfekt att kunna gå till o från leklanden under dagen Saker som kan förbättras: Det blev väldigt varmt, endast ett litet vädringsfönster i sovrummet att ha öppet på natten, borde finnas ngn ventil/litet fönster även i köket. Det var svårt att sova speciellt första natten då vi kom sent o ingen hade haft öppet o vädrat ur innan. Gardin behövs även till enkeldörren. Några krokar på väggen vid utgången att kunna hänga jacka mm på.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 0 of 0

Trevligt boende och frukost för det pris...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 01 Aug 2016)
“Trevligt boende och frukost för det priset. Nära till dusch och wc. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5

Bra camping med trevlig personal. Bra se...

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Bra camping med trevlig personal. Bra serviceutrymmen. Jättefin stuga. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fattades krokar i duschen och på toalett...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Fattades krokar i duschen och på toaletten annars var allt bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Frukost

Most Popular by Sofia, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Logistiken (hur man tog maten) i frukostmatsalen var usel. Man kan göra det så mycket smidigare. Många människor trängde sig och mycket berodde på hur allt stod. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Fräscht och bra läge.

Most Popular by Ullen, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Rummet var fräscht och fint. Läget toppen! Toa/dusch är nästa grej som bör renoveras, men det fanns andra fina alternativ. Frukosten var super! Servicen jättebra. Det var verkligen vad det utgav sig för att vara när vi bokade. Området var lugnt, trots så mycket folk. Vi är nöjda!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews