Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 83% (663 of 798 recommend) (140 reviews)

Guest score: 83%

(663 of 798recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 141)

Fattades krokar i duschen och på toalett...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Fattades krokar i duschen och på toaletten annars var allt bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Frukost

Most Popular by Sofia, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Logistiken (hur man tog maten) i frukostmatsalen var usel. Man kan göra det så mycket smidigare. Många människor trängde sig och mycket berodde på hur allt stod. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Fräscht och bra läge.

Most Popular by Ullen, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Rummet var fräscht och fint. Läget toppen! Toa/dusch är nästa grej som bör renoveras, men det fanns andra fina alternativ. Frukosten var super! Servicen jättebra. Det var verkligen vad det utgav sig för att vara när vi bokade. Området var lugnt, trots så mycket folk. Vi är nöjda!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kneiåbyn

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 23 Jul 2016)
“Stugan var fräsch och bra men saknade toalett. För långt till toa i servicehus.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 2 of 5
Value for money 4 of 5

En vecka i Kneippbyn

Most Popular by Peter, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Tjejerna i receptionen gjorde att kanonjobb inget var omöjligt att kolla upp och lösa. Däremot var det trist att TV rummet i annex 3 saknade TV. I tvättrummet var torktumlaren helt värdelös. Två torkningar a' 20kr per torkning och en halvmaskins tvätt var fortfarande dyblöt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bra

Most Popular by Leffe, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Fin utsikt bra aktiviteter långt till toa. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Godkänt

Most Popular by Vonkan, Sweden (Sweden Sat 16 Jul 2016)
“Mysigt boende, överraskande positivt över allt som fanns i stugan. Till och med resespjälsäng till dottern. Hade vi vetat det hade vi inte behövt ta med vår egen. Frukosten var okej men saknade någon frukt och leverpastej till dottern. Bra bebismat nämligen. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt med god frukostbuffe

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 16 Jul 2016)
“Prisvärt med god frukostbuffe”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Boende och omgivning mycket bra! Barnen ...

Most Popular by Hanna, Sweden (Sweden Thu 14 Jul 2016)
“Boende och omgivning mycket bra! Barnen hade otroligt roligt. Tyvärr var maten torr och tråkig. Smaklös. Dålig information om vad som var slut på menyn och långa väntetider. Personalen för ung och oerfaren (saknade överblick) på restaurangerna. Dålig service helt enkelt! Toaletterna ej städade vid frukosten. Förutom detta är vi mycket nöjda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Alt for dyrt!

Most Popular by Nomadekvinnen, Norway (Norway Mon 11 Jul 2016)
“En bitte liten, men koselig hytte som dessverre ikke var rengjort nok. En maur-koloni hadde slått seg til under den ene sengen. Det ble, etter en god stund sprøytet for insekter men ikke videre rengjort. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 1 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 03/06/2020 09:10:04, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews