Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 83% 759 of 911 recommend (160 reviews)

Guest score: 83%

(759 of 911recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 160)

Toaletterna i närheten av BB-stugorna va...

Most Popular by Frykis , Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Toaletterna i närheten av BB-stugorna var ganska sunkiga och ofräscha. Först sista dagen upptäckte vi några helt nyrenoverade med lång kö. Lång kö var det även till duscharna, men dessa var verkligen jättefina! Liten, liten gammal stuga som lutade. Det värsta var ändå alla spindlar! Överallt fanns de, i taket, på golvet, i väskorna! ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Helhetsbedömning

Most Popular by Nippe, Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Överlag var allt väldigt bra. Ett litet minus var att sängarna i stugan hade resårbotten utan madrass. Sov väldigt dåligt pga de hårda sängarna.. Hittade ofta odiskade bestick bland de rena besticken. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Städning

Not recommended by Pia, Denmark (Denmark Sat 31 Jul 2021)
“Vårt boende var obeskrivligt lortigt när vi kom. Även om vi fick hjälp att flytta till annat boende så var dom tänkta två dagarna på sommar och vattenland förstörda då vi fick ägna mycket tid att flytta in och ut. Plus: - Mögligt bröd vid frukosten. - Badvakter som är mer intresserade av att prata med varandra och andra än att tänka på säkerhet. - Dåligt informerad personal, många ”det tror jag” svar. - Städa toaletterna någon gång varje dag på vattenland. Jätteäckliga. - Svårt att komma fram till kundservice. - Egil’s kök, dålig mat och service. - Ha karta över om området på papper. Fattar att allt ska vara digitalt men barn tycker om kartor på papper. - Varför ingen personal vid trampbåtarna. Det blev mycket irritation när många gick före i kön.”
Overall opinion 1 of 5
Service 1 of 5
B&B Condition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Breakfast 1 of 5
Value for money 1 of 5

Hemska madrasser i sängarna,skärpning för annars får ni sänka priset.

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 29 Jul 2021)
“Trevligt utanför rummet,madrasserna gick inte att sova på😌”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 1 of 5

B&B Lilla Karlsö

Most Popular by Magie, Sweden (Sweden Thu 22 Jul 2021)
“Ett litet men fullt fungerande B&B stugrum för 3personer. Blev positivt överraskad att det fräschats upp med lite ljusa färger invändigt samt att sängarna var skönare än väntat. Fanns nyrenoverade duschutrymmen att välja bland lite äldre dusch/toa faciliteter. Stugorna ligger i utkanten av själva campingen men nära till bad/sommarland samt frukostresturangen. Frukosten var bra om än vissa små kllagomål på den uppvärmda frukostmaten och diskningen emellanåt. I det stora hela en väldigt bra camping där det finns allt, roligt vattenland och ett mindre sommarland för barnen samt olika typer av coola boenden för alla smaker. Kommer definitivt att återkomma om än boka ett annat/större boende!”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Tycker att egils resturang var jättebra ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 22 Jul 2021)
“Tycker att egils resturang var jättebra god mat och dryck synd att de som serverar inte kunde ta det lite lugnare erbjuda kvällens drink sen få in maten innan man druckit upp den och då ej heller fått vinet var lite syndAnbars väldigt trevlig personal Haket som tyvärr var det enda stället som var öppet på söndagen var jättedåligt få äta en sallad i ett tanke away tråg ej ok, några i sällskapet ville ha tacos och då han de äta upp det innan de andra fick in pizzan, tråkigt Frukosten i sig va ok men dålig ordning av besökarna för många på samtidigt som tog mat och äckligt fågelbajs på stolarna ute De i receptionen var jätteduktiga bra service trevligt bemötande Tycker att de restauranger som finns på Kneippbyn skulle ha öppet alla dagar i veckan under högsäsongen i allafall”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 2 of 5
Value for money 3 of 5

Städning i faciliteter och frukostbuffe

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 14 Jul 2021)
“Fina lokaler i dusch och toaletter. Tyvärr kändes det ofräscht. Golvet var blött och smutsigt, fogarna svarta av smuts. Papperskorgarna överfulla med papper dygnet runt. Frukostbuffén hade bra innehåll men det var ALLDELES för mycket folk där samtidigt, som kretsade runt buffébordet. En dag nös tom en person över min bricka med mat😕. Inga avstånd där inte. Personalen var kanske nya på jobbet, så vi tror väl att de blir mera alerta med att fylla på bestick, tallrikar och brickor vartefter sommaren går. Himla trevligt att barnen kunde gå in och låna trampbilar och båtar efter frukosten 😁👍”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Mysiga trädkojor

Most Popular by Jennie, Sweden (Sweden Tue 13 Jul 2021)
“Trädkojan är mysig men sovloftet va fullt av spindelnät, toaletterna på hela området är dåligt städade Barnen ville dra i snöre o vinna nallar o köpa lotter i chokladlotteriet men de va stängt hela helgen utan nån skylt med varför Personalen är väldigt trevlig, smidig entré utan trängsel Skulle köpa korv i kiosken vid pippihuset men den va inte klar,tjejen som jobbade stoppade ner fingret i vattnet för att känna om de va varmt vilket inte kändes så fräscht utan handskar på sej Enda stället man fick lock till dricka/kaffe va vid frukosten annars fanns det inga när man frågade efter dom. Eftersom de e ganska mycket getingar hade de vart bra med lock då man inte vill att barnen får en geting i halsen De borde finnas mer att välja på att äta till barnen tex köttbullar med mos eller nuggets Mjukglassarna är gigantiska som ingen orkar äta upp...sänk priset o halvera storleken eller erbjud barnstorlek då de hinner smälta o kladdar överallt Bra att de finns kompressor där man får hjälp att blåsa upp badleksaker på vattenland Betalar man 1500 för en natts boende så borde wifi ingå ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Fiskestuga

Most Popular by agnetanr1, Sweden (Sweden Tue 13 Jul 2021)
“Fin stuga med underbar utsikt över havet och Visby. Saknade dock ett litet kylskåp, det hade varit toppen. Mycket bra frukost . ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Matutbud och hygien

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 02 Jul 2021)
“Hej, Matutbud: Vi saknade ett hälsosammare utbud på lunch och middag. Vi både hos er i 7 nätter, och det fungerar inte att äta pizza och hamburgare så många dagar. Vi önskar att ni öppnar en restaurang med vanligare och fräschare alternativ i en rimlig prisklass. Hygien: Det va en okej hygien på wc och dusch. Dock önskar jag att det framgick på en tavla eller liknade i wc och dusch när städare senast har städat. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 30/06/2022 12:21:31, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews