Parent Card - Clip card 10st

Date: Wednesday 7 jul 2021 - Sunday 29 Aug 2021

Säsongs-föräldrakortet (nytt för i år) Kortet gäller för två anhöriga till ett barn som har säsongskort. Kan till exempel vara mamma och pappa, pappa och farmor eller någon annan familjekonstellation. Vilka två som kortet skall gälla för anges vid registreringen. Kortet är ett klippkort som gäller för totalt 10 enskilda inpasseringar under sommaren 2021. Det går självklart bra att båda innehavarna använder kortet samma dag och då registreras två inpasseringar på klippkortet.

 

Registrering av ditt säsongskort, görs vid ditt första besök, i huvudentrén till Sommarland. När du fått ditt säsongsband eller säsongskort kan du välja att inpassera via huvudentrén Sommarland eller entrén till Vattenland.

TÄNK PÅ ATT

• Köpt säsongskort återlöses ej.

• Har du frågor om ditt säsongskort besöker du boendereceptionen som ligger mitt emot magasinet.

• Tänk på att både säsongskortet och säsongsarmbandet är en värdehandling och att borttappat kort/band ersätts ej. Går bandet av, tar du med dig det trasiga bandet till oss vid nästa besök så byter vi det mot ett nytt. Du måste då ha med ditt bokningsnummer och legitimera dig. Är det ett barn måste målsman vara med.

• Det är viktigt att du säsongskortsgäst sköter dig när du är gäst och besöker Sommar och Vattenlandet. Om säsongskortet missbrukas eller innehavaren ej följer de regler vi har i nöjesparkerna kan säsongskortet dras in. Återbetalning sker ej.

Så här köper du säsongskortet, läs mer här

Entré och inpassering

Registrering av ditt säsongskort, görs vid ditt första besök, i huvudentrén till Sommarland. När du fått ditt säsongsband eller säsongskort kan du välja att inpassera via huvudentrén Sommarland eller entrén till Vattenland.

ÄR DU REDO FÖR SOMMARENS ROLIGASTE DAG?

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer. I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Varje dag under högsäsong spelas en av Gotlands populäraste teaterföreställning, med sång och skådespelare, upp framför Villa Villekulla, här träffar du Pippi och hennes vänner i olika äventyr.

Attraktionen Tiger-Ride är tills vidare tyvärr avstängd för underhåll då vi väntar på support från tillverkaren i Italien. Då Covid-19 ännu begränsar resor i Europa har vi för närvarande inget datum för när den är i drift igen.

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor pool som är uppvärmd och det är en riktigt härlig lounge känsla med sjyst käk bland palmerna vid vår pool club.

Välkommen till Kneippbyns Sommar och Vattenland

Show more

Book now - choose start date and product

Build: 22/07/2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails