Krogshow

Address: Kneippbyn, 621 48 Visby Date: Saturday 20 jul 2019 - Friday 16 Aug 2019 Show map

94 %

128 of 136 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 136 guests answers:

    • Yes

      94%

    • No

      6%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      128
    • "No"
      8
  • "Krogshow"

    Wednesday 26 Jun 2019

    "Hur bra som helst. Artisterna bjuder på sig själva Bra underhållning hela tiden och dessutom ingår en buffé, inte så stor kanske men å så gott"

Sivvi
Sweden

"Krogshow"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 26 Jun 2019

Hur bra som helst. Artisterna bjuder på sig själva Bra underhållning hela tiden och dessutom ingår en buffé, inte så stor kanske men å så gott

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 14 Aug 2018

Helt fantastisk

5  Overall opinion

claesarne
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 30 Jul 2018

Fantastisk krogshow och god sommarbuffé till ett oslagbart pris. Härlig stämning i publiken.

5  Overall opinion

Milla
Sweden

"Helnöjd med helkväll"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 21 Jul 2018

Mycket bra upplägg och mycket bra show! Gillade att det var ett par pauser! Fantastiska möjligheter för barnen att bli av med myror i brallan i lekparken på baksidan! Avslappnat och proffsigt! Rekommenderas varmt!

5  Overall opinion

Susanne
Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 14 Jul 2018

Härlig krogshow med uppträdande där dom bjuder på sig själva

4  Overall opinion


Sweden

"krogshow med gladupplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 25 Jun 2018

Härlig stämning. God mat Trevlig persoal. Artister som ger allt, fullt ös.

5  Overall opinion

Krogshow responded to this review (Sunday 12 aug 2018):

Hej,

Låter som att Ni hade en härlig kväll på vår restaurang med underhållning av kroshowen vilket gläder oss. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar.

Med vänliga hälsningar

Annica

Front Desk Manager


Sweden

"Krogshow midsommarafton "

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 25 Jun 2018

Kul att artisterna spelade så mycket egna instrument. Mycket bättre ljud och ljus i lokalen (såg showen senast 2016) och luften var också bättre

5  Overall opinion

Krogshow responded to this review (Sunday 12 aug 2018):

Hej,

Roligt att Ni hade en trevlig och underhållande kväll.

Vi önskar Er en fortsatt fin sommar.

Med vänliga hälsningar

Annica

Front Desk Manager

Marie
Sweden

"Helkväll!!!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 16 Aug 2012

Fantastiska artister som bjöd på sej själva till 120%!!!

Spred en glädje som varade i flera dagar, man var helt lyrisk när man gick därifrån.

Det bästa vi sett på länge, helt otroliga.

Och mkt god mat gjorde kvällen fulländad.

5  Overall opinion

Micke
Sweden

"Kneipbyn 10 augusti 2012"

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 14 Aug 2012

Kanske inte min favomusik,men ett bra utförande av artisterna.Duktiga på att få igång publiken,samt att få till en god stämning.

4  Overall opinion

Jimmy
Sweden

"kannon"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 13 Aug 2012

Resan var över förväntan båten till gotlang samt tiden i Kneippbyn va jätte bra och jag kan rekomendera att åka vecka 32 för då så var det inte så långa köer på det man skulle göra så jag kommer att åka snart igen det va skit bra.

5  Overall opinion