Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 78% (336 av 429 rekommenderar) (77 recensioner)

Gästbetyg: 78%

(336 av 429rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Hotellstandard 3,8 av 5
Rumsfaciliteter 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 77)

Wifi

Populärt val av Helena, Sverige (Sverige sön 17 jul 2016)
“Tycker det är rätt löjligt att man ska behöva betala för Wi-Fi per enhet. Har man inte redan gjort det i det dyra hotell-priset? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Renlighet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 jul 2016)
“Jag har bott på många hotell men har aldrig behövt gå och lägga mig i en smutsig säng. Efter att vi kontaktat receptionen kom en personal med rena kakan, det var tacksamt. Vi utcheckningen påpekade vi att våra sängar ej hade varit renbäddade allt vi fick va Jaha då vet vi!! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 2 av 5
Frukost 4 av 5

För mig är detta mer av ett enklare mote...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 jul 2016)
“För mig är detta mer av ett enklare motell än vanligt hotell. Frukosten var betydligt enklare/mindre bra än vad jag förväntat mig. Duschen hade inte varmt vatten och duschhandtag gick inte hänga upp pga att det var söndrigt. Den stora behållningen är miljön runt omkring i Kneippbyn men den avnjutes bättre som campinggäst än som motellgäst.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotell Kneippbyn

Populärt val av Susanne, Sverige (Sverige ons 06 jul 2016)
“Hotellrummet var extremt litet. Vi hade uppskattat om det fanns kylskåp och vattenkokare. Positivt var att det inte var lyhört och att duschen hade bra tryck. Den "amerikanska" frukosten hade inte det utbud som utlovats. Det saknades t ex frukt, kex, flera sorters ost, vita bönor mm. Flera av juicesorterna tog slut, utan att fyllas på. Vi var väldigt nöjda med restaurangen Solsidan. Fantastisk utsikt, god mat, och trevlig, snabb service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ej prisvärt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 jul 2016)
“Rummet mycket litet. Fanns små myror både på toa på hotellet samt vid frukosten på borden och väggen bakom bordet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

LITEN PLATS

Ej rekommenderad av EM, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“När man bokar rum för fyra personer bör man kunna röra på sig alla fyra samtidigt. Komma till dubbelsängen på båda sidor utan att klättra i den för att komma upp till huvudkudden. Önskvärt vore två stolar och ett litet bord så man kunde fika på rummet eller spela spel om vädret inte var ok. I köket fanns inte något porslin eller bestick eller övrigt. Vet inte om jag missat detta vid bokningen. På lilla terassen fanns bara två stolar inget bord, lite tråkigt. Bra om man kan torka våta badkläder i badrummet.”
Kneippbyn Hotell svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, vi är medvetna om att hotellrummen är små och vi försöker att vara väldigt tydliga med det i objektsbeskrivningen. Dels att det är ett standard dubbelrum med två extrabäddar, att t ex sovdelen är på drygt 10 kvm osv Köket i centrumdelen är till för att ge barnfamiljer möjligheter att kunna värma barnmat inte att användas som ett ordinarie kök. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland!
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

dålig frukost med torra bullar, inget fä...

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“dålig frukost med torra bullar, inget färskt bröd. Inga servetter fanns på de 4 frukostar vi åt. Behövs när man har barn med.”
Kneippbyn Hotell svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, tråkigt att ni fick en negativ upplevelse av vår frukost. Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till ansvariga för restaurangen och får passa på och be om ursäkt för det bristfälliga. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Storlek

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jun 2016)
“Hade bokat för 3 personer, väldigt trångt med 3 sängar i detta rum!”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige tis 14 jun 2016)
“Ett bra och prisvärt hotel. Städning av badrummet kunde dock ha varit lite bättre. Saknade en sopkorg på rummet, det fanns en liten i badrummet men den var alldeles otillräcklig. Men i det stora hela var allt till belåtenhet, en vacker utsikt och egen altan sätter ett plus på vistelsen.”
Kneippbyn Hotell svarar (tor 16 jun 2016)
Trevligt att ni upplevde vårt hotell som bra och prisvärt, det är precis det vi strävar efter. Naturligtvis skall städningen vara bra även i badrummet, den synpunkten tillsammans med önskemål om en sopkorg skickar vi vidare till ansvarig för housekeeping och passar samtidigt på och hälsa er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Kneipbyn

Populärt val av Bodilla, Sverige (Sverige sön 23 aug 2015)
“Mest fräsch upplevelse. Doftade mycket av rengöringsmedel. Kväljande. Behövde vädra vid varje ankomst till rummet. Trångt. Förstår att det inte fanns särskild plats att öppna resväskorna, men det saknade vi. inte så kul att öppna en dammig resväska i den rena sängen. Sängen var för mjuk för våra ryggar. vi hade svårt sova gott en hel natt. För övrigt saknade vi inget. Personal i receptionen var trevlig och proffsig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews