Kneippbyn Resort Visby Hotell

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 78% (336 av 429 rekommenderar) (77 recensioner)

Gästbetyg: 78%

(336 av 429rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Hotellstandard 3,8 av 5
Rumsfaciliteter 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Service 3,9 av 5
Frukost 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 77)

Djurfritt?

Populärt val av Gunilla , Sverige (Sverige fre 21 aug 2015)
“En stor anledning till att vi bokade just det här hotellet var att det skulle vara ett djurfritt hotell. Efter någon dag ser vi att en av de andra hotellgästerna har en liten hund med sig boendes på hotellet. Vi sa självklart till i receptionen och de skulle ta tag i det. Hotellet måste ha bättre koll tycker jag och vara ännu mer tydliga med att informera att husdjur är förbjudet. Kan man inte lita på att hotellet ser till att följa sina egna regler så vet jag inte om jag kommer bokat detta hotell igen som astmatiker. Annars bra frukost med mjölkfria och glutenfria alternativ. Hotellrummen har AC vilket var bra. Det var bekväma sängar. Det var lugnt på hotellet och man hörde inte så mycket av de andra gästerna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra hotell

Populärt val av Matte, Sverige (Sverige sön 02 aug 2015)
“Ett bra litet hotell med ett bra läge både för att vara på Kneippbyn, men även då man vill åka runt och uppleva Gotland med bra avstånd till Visby.”
Kneippbyn Hotell svarar (lör 22 aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Er vistelse på Kneippbyn Resort Visby var bra och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka! //Annica
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell keipebyn

Populärt val av Amber 10, Sverige (Sverige tis 28 jul 2015)
“Det var ett bra boende med närhet till resturanger och havet. Bra med bussen in till Visby. Det som man skulle vilja var att frukosten även kunnat innehålla tex. Äggröra, prinskorv och bacon. Och även något frukt som melon.”
Kneippbyn Hotell svarar (tor 30 jul 2015)
test
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Borde ej få kallas hotell.

Ej rekommenderad av Ove Täkte, Sverige (Sverige tor 16 jul 2015)
“Rummet litet och trångt, inga tavlor. 70 tals look utan några finesser. Lyhört. Ingen reception i hotellbyggnaden. Frukostmatsal i annan byggnad ca 200 m bort.”
Kneippbyn Hotell svarar (mån 20 jul 2015)
Bästa gäst, vi hoppas att Ni trots de mindre moderna rummen, som kanske inte uppfyllde Era förväntningar, hade en bra och trivsam vistelse och önskar Er varmt välkomna till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 1 av 5

Frukosten?

Ej rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige tis 14 jul 2015)
“För dyrt med tanke på vad man fick. Tråkigt och trångt rum men vacker utsikt. Efter två dagar så va man så trött på frukosten att man lika gärna hade kunnat strunta i den. Halv torra mackor och fil? Varför inte lägga brödet i ugnen en stund för att få en nybakad känsla på det. Var va baconet och äggröran? Eller varför inte pannkakor? Och äggen. Hur är det möjligt att koka ägg så att de är hårda i gulan och lösa i vitan? ”
Kneippbyn Hotell svarar (tis 28 jul 2015)
Bästa gäst, frukosten vi serverar är en sk kontinental frukost vilket innebär att det inte serveras varma rätter. Däremot skall självklart det som serveras vara färskt, gott och upplevas som en god start på dagen. Vi beklagar att vi inte lyckades uppfylla Era förväntningar. Vi värdesätter Era synpunkter som vi tar med oss i vårat fortsatta arbete med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 5 av 5
Frukost 1 av 5

Skyltning

Populärt val av "Nöjda besökare", Sverige (Sverige sön 12 jul 2015)
“Vi - och många andra med oss - tyckte att skyltningen till receptionen, frukosten o a var en smula otydlig. Vi mötte flera som "irrade runt" och hade svårt att hitta rätt. I övrigt är vi mycket nöjda med vår vistelse. Vi hade dessutom sällskap av ett par som många gånger tidigare besökt anläggningen och därför snabbt kunde guida oss rätt…. ”
Kneippbyn Hotell svarar (mån 20 jul 2015)
Bästa gäst, vi har förståelse för Era synpunkter. Vi har fått upp, efter lite förseningar, nya skyltar som tydliggör och underlättar för gästen att hitta just ovannämnda platser. Vi är glada att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Inte riktigt ett hotell

Populärt val av Emil, Sverige (Sverige tis 07 jul 2015)
“Rummen var felaktigt möblerade och bäddade och det ena av två var inte ordentligt städat med tex pant och trasiga glödlampor liggandes på garderoben. Nedgånget och smutsigt badrum. Men fantastisk uteplats och utsikt. Trevlig frukostrestaurang och trevlig och tillmötesgående personal. På det hela taget kändes hotellet mer som ett vandrarhem och bara närheten till äventyrslanden som kan motivera priset.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Innan högsäsong

Populärt val av Linda, Sverige (Sverige ons 17 jun 2015)
“Fem övernattningar med en treåring som älskar sin kvällsvälling i ett hotellrum där det inte finns en vattenkokare. Första gången jag upplevt det. Det är även första gången jag upplevt usel städning där dammråttorna sprang fritt under sängen. Sängen som för övrigt bäddades en gång under vistelsen. Utöver det kunde info om hög vs lågsäsong varit lite tydligare. Fanns inget ställe i närheten att äta på efter klockan fem. Som barnfamilj insåg vi i efterhand att vi skulle ha valt stuga så vi kanske kunde laga iaf korv och mos. Dock var tanken att vi skulle komma ifrån allt det vardagliga. Utöver det kan jag tycka att inträde borde ingå även under lågsäsong. Men framför allt borde det finnas någon restaurang där man iallafall kan äta. fram till 19. Men uppvägande var väldigt trevlig personal och fantastisk utsikt från altanen. ”
Kneippbyn Hotell svarar (ons 24 jun 2015)
Bästa gäst, Det är oerhört tråkigt att höra att Ni upplevt att kvalitén på vår städning inte uppfyllt Era förväntningar. Då utrymmena på våra hotellrum är begränsade finns inte vattenkokare på rummen, däremot finns ett pentry på hotellet som samtliga gäster har fri tillgång till där vattenkokare och mikrovågsugn finns att tillgå. Vad de beträffar inträden så ingår det aldrig i våra boenden oavsett säsong utan det är ett valfritt tillval för samtliga gäster. Vi är tacksamma för Er synpunkter och tar med oss det i vårat fortsatta arbete att utvecklas och bli bättre. Vi önskar Er välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Rummets storlek

Populärt val av Tina, Sverige (Sverige sön 17 aug 2014)
“Det var för litet rum för 4 personer ingen bagageplats. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Enkelt men ok!

Populärt val av Nonanna, Sverige (Sverige mån 11 aug 2014)
“Enkelt och tråkig frukost! Men, sköna sängar, luftkonditionering samt lugnt läge gör att jag ändå rekommenderar detta boende! Perfekt även om man ska besöka nöjeslandet såklart! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 1 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews