Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 85% (1111 av 1300 rekommenderar) (267 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1111 av 1300rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 268)

Endast för barnfamiljer

Populärt val av Medelålders smålänning, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Har man inga barn är det inte roligt att vara på Kneippbyns Camping.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Läget

Populärt val av Mormor, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Stugan låg mycket vackert och innehöll det antal sängar som utlovades. Det fanns tvättmaskin, som dock fungerade dåligt. Efter reparation blev det bättre men inte bra. Det som drar ner vårt intryck är den mycket undermåliga städningen. Under alla möbler och i trappan var det fullt med dammråttor. Vi upptäckte det inte vid ankomsten utan efter några dagar. Det var tråkigt och jag hoppas att efterföljande gäster fick ta emot en välstädad stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vacker havsutsikt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 jul 2016)
“Helt underbar vistelse på en välskött, vackert belägen camping. Har njutit varje sekund av tiden och kommer absolut att boka och komma tillbaka. Är helnöjd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jätte trevlig vistelse, det enda jag sak...

Populärt val av TT, Sverige (Sverige fre 01 jul 2016)
“Jätte trevlig vistelse, det enda jag saknade var flera öppna restauranger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helt och rent men gammal och tråkig inr...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“Helt och rent men gammal och tråkig inredning. Inte så lekvänligt för små barn med asfaltsbacke precis utanför stugan. Saknade grönområde och lekplats i anslutning till stugan.”
Kneippbyn stugor svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, nu kan jag inte se i vilken stuga du bodde men för de boendegäster som valt att inte besöka Sommar- och Vattenlandet finns det mindre och enklare lekplatser i anslutning till campingen på nedre Kneippbyn och i anslutning till stugbyn på övre delen av Kneippbyn. Drömstugebyn har dock ingen lekplats utan där får man ta sig till Campingens lekplats. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

shower and toalet paper

Populärt val av Anonym, Finland (Finland mån 27 jun 2016)
“Shower could be better. Toalet paper should be included to even a bit higher price. I don't know if I got a reduction price for Summer-and Waterland- forgot to tell we were staying on Kneippby. Perhaps that could be asked.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i bra område

Populärt val av Andreas, Sverige (Sverige mån 27 jun 2016)
“Vi åkte från Västervik med Gotlandsbåtarna vilket först kan rekommenderas. Smidigt och går snabbare, två timmar ganska så exakt, vilket är en bonus. Väl på Kneippbyn bode vi i stugan på 18 m2 som ligger på campingområdet. Stugan har egen dusch och toalett men främst badbrummet är av enklare standard. Dock så ligger det väldigt fint. Vi passade även på att köpa entré till både Sommarland och Vattenland vilket vi lade en dag vardera på vilket var uppskattat för barnen. Då vi åkte veckan innan midsommar var det en hel del på området som ännu inte var öppnat och en del annat med begränsade öppettider. Värt att notera är att campingen ligger ca 5km från Visby så med facit i hand skulle det faktiskt ha vart trevligt att ta med cyklar. Kneippebyn rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kan verkligen rekomenderas

Populärt val av Fruntimmret, Sverige (Sverige sön 26 jun 2016)
“Vi är så nöjda och kommer garanterat tillbaka”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hårda sängar.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jun 2016)
“Hårda sängar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städ

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jun 2016)
“Dålig städutrustning - att ha en mop att torka golven med gör ändå bara att skiten sopas runt och blir kvar I stuga, vilket var fallet när vi kom. Orkade dock inte anmärka utan skurade upp det värsta själva med trasa och på huk. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-04-06 12:23:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews