Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1212 av 1412 rekommenderar) (282 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1212 av 1412rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 282)

Sista lediga platsen att sova under alme...

Populärt val av T, Sverige (Sverige fre 08 jul 2016)
“Sista lediga platsen att sova under almedalsveckan, hittade ingen på hela ön under 10.000kr/natten så gick in på google earth och letade efter platser och letade på hemsida efter hemsida tills jag slutligen fann något. Blev likte krångel med bokning över internet men det löste sig och alla var vänliga. Stugan var bra, platsen mysig, frukost fin. Bra med buss in till stan även om det i förhållande till Almedalen kändes lite på avstånd, skulle gärna velat ha en cykel för att kunna komma och gå som jag ville.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Populärt val av Tweedee, Sverige (Sverige ons 06 jul 2016)
“Om du ska bo någonstans på Kneppbyns resort så bo här i en av villavagnarna alldeles vid havet! -Rekommenderar detta varmt!...värt det något höga priset alla gånger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En fin familjeupplevelse

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jul 2016)
“En härlig familjeupplevelse med lugna och fina dagar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Campingen kan bli bättre!

Populärt val av Malin, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Läget på villavagnen var kanon. Saknade nån riktig lekplats på campingen alt studsmatta eller dyl. Den som finns är mkt liten och för mindre barn. (Småbarn). Även om sommarlandet ligger vägg i vägg är man ju inte där inne varje dag under 1 vecka. Dåligt utbud av restauranger o underhållning V 26. Stängt på den som hade underhållning? Öppettiderna kunde varit längre på sommarlandet. Annars var det bara bra tips kanske är att ha fler aktiviteter på campingen för barn o familjer tex barnklubbar, familjeqviss mm. ( Jämför här med Daftö och Böda Sand camping )Saknade dock en grill till villavagnens altan . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Endast för barnfamiljer

Populärt val av Medelålders smålänning, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Har man inga barn är det inte roligt att vara på Kneippbyns Camping.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Läget

Populärt val av Mormor, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Stugan låg mycket vackert och innehöll det antal sängar som utlovades. Det fanns tvättmaskin, som dock fungerade dåligt. Efter reparation blev det bättre men inte bra. Det som drar ner vårt intryck är den mycket undermåliga städningen. Under alla möbler och i trappan var det fullt med dammråttor. Vi upptäckte det inte vid ankomsten utan efter några dagar. Det var tråkigt och jag hoppas att efterföljande gäster fick ta emot en välstädad stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vacker havsutsikt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 jul 2016)
“Helt underbar vistelse på en välskött, vackert belägen camping. Har njutit varje sekund av tiden och kommer absolut att boka och komma tillbaka. Är helnöjd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jätte trevlig vistelse, det enda jag sak...

Populärt val av TT, Sverige (Sverige fre 01 jul 2016)
“Jätte trevlig vistelse, det enda jag saknade var flera öppna restauranger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helt och rent men gammal och tråkig inr...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jun 2016)
“Helt och rent men gammal och tråkig inredning. Inte så lekvänligt för små barn med asfaltsbacke precis utanför stugan. Saknade grönområde och lekplats i anslutning till stugan.”
Kneippbyn stugor svarar (fre 01 jul 2016)
Hej, nu kan jag inte se i vilken stuga du bodde men för de boendegäster som valt att inte besöka Sommar- och Vattenlandet finns det mindre och enklare lekplatser i anslutning till campingen på nedre Kneippbyn och i anslutning till stugbyn på övre delen av Kneippbyn. Drömstugebyn har dock ingen lekplats utan där får man ta sig till Campingens lekplats. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

shower and toalet paper

Populärt val av Anonym, Finland (Finland mån 27 jun 2016)
“Shower could be better. Toalet paper should be included to even a bit higher price. I don't know if I got a reduction price for Summer-and Waterland- forgot to tell we were staying on Kneippby. Perhaps that could be asked.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews