Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1118 av 1307 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1118 av 1307rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 268)

Stugvecka

Populärt val av Burre, Sverige (Sverige tis 21 jun 2016)
“4-bäddsstuga men svårt tänka mig fler än 2 personer i den. Men i övrigt helt OK för oss, lugnt och tyst, inget som störde.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gotland 2016

Populärt val av Monica, Sverige (Sverige tor 16 jun 2016)
“Fantastiskt väder och ett boende med en underbar utsikt. Boende funkade utmärkt för oss alla även för den av oss som är Rullstolsburen (det har varit problem förut,(toalett,handtag,svägutrymmet)”
Kneippbyn stugor svarar (tis 21 jun 2016)
Roligt att ni hade en bra vistelse hos oss och att vädret hjälpte till med totaltupplevelsen. Vi hälsar er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jun 2016)
“Väldigt enkelt boende som var sparsamt inrett och en aning slitet. Sängarna var fräscha med nya madrasser och vi fick fin service när det fattades köksutrustning. ”
Kneippbyn stugor svarar (tor 16 jun 2016)
Tack för er recension, det gläder oss att ni uppskattade vår service och självklart tar vi till oss synpunkterna på den saknade köksutrustningen i förbättringsarbetet framåt. Vi hoppas ni hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och på Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bättre än utlandet!

Populärt val av Marie, Sverige (Sverige tor 09 jun 2016)
“En av de bästa semestrarna någonsin. Blev helt förälskad i Gotland från första stund! Glöm utlandssemestrar och upplev den svenska underbara naturen! Kommer garanterat åka tillbaks!”
Kneippbyn stugor svarar (lör 11 jun 2016)
Tack för den fina recensionen, roligt att ni trivdes hos oss och att Gotland visade upp sig från sin bästa sida. Ni är varmt välkomna tillbaka igen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

ANKOMST ????

Ej rekommenderad av CHRISTINA TALL, Sverige (Sverige mån 05 okt 2015)
“VIA MAIL FRÅGADE NI NÄR VI SKULLE ANKOMMA TILL VISBY OCH JAG SVARADE ATT BÅTEN ANKOMMER KL.00:20 DEN 1/1O-15 O ATT VI KOMMER TILL ER CA:00:45. DÅ TROR MAN ATT NÄR VI BOKADE VAR RÄTT ATT DET SKULLE VARA DEN 1/10 INTE DEN 30/9 . DET STÅR INGET I BOKNINGSBEKRÄFTELSEN OM DETTA ,TYCKER NI KAN FÖRTYDLIGA DETTA VID ANMÄLAN . NU BLEV DET EN MYCKET OTREVLIG NATT I BILEN MED DÅLIGT MED SÖMN // DETTA ÄR ANLEDNINGEN ATT DET VAR FÖRSTA O SISTA GGR VI BOR HOS ER.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skulle kunna ha dynor på de stationära s...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 aug 2015)
“Skulle kunna ha dynor på de stationära sofforna. De är väldigt hårda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Daligt utrustat kök.

Ej rekommenderad av kia, Sverige (Sverige tis 18 aug 2015)
“Tycker att Water och Sommer land stänger alltför tidigt en sommar. Bättre med kl 18:00”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

När man sitter på toaletten krävs att ma...

Ej rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige sön 16 aug 2015)
“När man sitter på toaletten krävs att man sitter snett så det går att stänga dörren. Gärna någon form av gardiner för fönstren. Varför ha våningssängar i så liten stuga. Dåliga sängar. Det som var bra var altanen som i sin tur kanske var lite stor. Varför inte ta lite av den för att skapa lite större "armbågsutrymme" inne.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stugan var helt ok, Dock nogot mindre en...

Populärt val av Rolf Noremsaune , Norge (Norge ons 12 aug 2015)
“Stugan var helt ok, Dock nogot mindre enn førventad”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på Kneippbyns camping sommaren 2015

Populärt val av angel, Sverige (Sverige tis 11 aug 2015)
“Receptionisten "glömde" tala om att vi fått byta ner oss till ett rum mindre pga ett tidigare vattenläckage i den stuga vi från början blivit tilldelade! Det upptäckte vi först när vi kom dit! Detta gjorde att en av oss tre var tvugna att sova i köket i en bäddsoffa och detta medförde att den personen inte fick den lugn och ro som behövdes eftersom vi andra hade olika behov vid olika tidpunkter anv köket! När vi påtalade detta för personalen i receptionen fick vi ett mkt snorkigt svar att någon visst kunde sova i soffan och när jag frågade om det inte var skillnad på priset på en trerums vagn och en tvårums så fick vi svaret att vi egentligen fått en "finare" vagn som egentligen skulle kosta 200 kr mer!!! :O Är väldigt besviken på hur vi bemöttes av personalen i raceptionen och tycker att de borde gå en charmkurs och lära sig bemöta kundet på rätt sätt. Men själva stugvagnen som sådan var vi jättenöjda med, den stod på en jättefin plats utan insyn från andra med solsken på verandan hela dan. Kan väl ändå säga att det ena sovrummet där man klämt in två sängar var i minsta laget men eftersom det bara var en person som sov där så gick det bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews