Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1212 av 1412 rekommenderar) (282 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1212 av 1412rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 282)

Daligt utrustat kök.

Ej rekommenderad av kia, Sverige (Sverige tis 18 aug 2015)
“Tycker att Water och Sommer land stänger alltför tidigt en sommar. Bättre med kl 18:00”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

När man sitter på toaletten krävs att ma...

Ej rekommenderad av Louise, Sverige (Sverige sön 16 aug 2015)
“När man sitter på toaletten krävs att man sitter snett så det går att stänga dörren. Gärna någon form av gardiner för fönstren. Varför ha våningssängar i så liten stuga. Dåliga sängar. Det som var bra var altanen som i sin tur kanske var lite stor. Varför inte ta lite av den för att skapa lite större "armbågsutrymme" inne.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stugan var helt ok, Dock nogot mindre en...

Populärt val av Rolf Noremsaune , Norge (Norge ons 12 aug 2015)
“Stugan var helt ok, Dock nogot mindre enn førventad”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på Kneippbyns camping sommaren 2015

Populärt val av angel, Sverige (Sverige tis 11 aug 2015)
“Receptionisten "glömde" tala om att vi fått byta ner oss till ett rum mindre pga ett tidigare vattenläckage i den stuga vi från början blivit tilldelade! Det upptäckte vi först när vi kom dit! Detta gjorde att en av oss tre var tvugna att sova i köket i en bäddsoffa och detta medförde att den personen inte fick den lugn och ro som behövdes eftersom vi andra hade olika behov vid olika tidpunkter anv köket! När vi påtalade detta för personalen i receptionen fick vi ett mkt snorkigt svar att någon visst kunde sova i soffan och när jag frågade om det inte var skillnad på priset på en trerums vagn och en tvårums så fick vi svaret att vi egentligen fått en "finare" vagn som egentligen skulle kosta 200 kr mer!!! :O Är väldigt besviken på hur vi bemöttes av personalen i raceptionen och tycker att de borde gå en charmkurs och lära sig bemöta kundet på rätt sätt. Men själva stugvagnen som sådan var vi jättenöjda med, den stod på en jättefin plats utan insyn från andra med solsken på verandan hela dan. Kan väl ändå säga att det ena sovrummet där man klämt in två sängar var i minsta laget men eftersom det bara var en person som sov där så gick det bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

2 dagar i Kneippbyn

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2015)
“Vi har haft 2 härliga dagar hos er trots regn och kyla. Sommarland var mycket kul och barnen åkte nästa allt på vattenland tros kylan. det ända jag kan klaga på var frukosten. framförallt lite grönsaker och frukt till filen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villavagn

Ej rekommenderad av Familj från Göteborg, Sverige (Sverige ons 05 aug 2015)
“Funkade bra med villavagnen, men möjligen kunde soffan i Vrummet varit i nåt annat material än "plastöverdrag". Det kändes lite "billigt". I övrigt bra sängar och ok kök. Skulle varit ännu bättre med ugn och dískmaskin. Funkar bra med dusch och WC i "vagen", ett pluss att slippa nyttja allmänna utrymmen på campingen för dessa ärenden. Vore bra med en karta över campingen på hemsidan så att man kan få en bättre överblick var villavagnarna var och lite foton. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Köksutrustning

Populärt val av Nita, Sverige (Sverige ons 05 aug 2015)
“Det fanns för lite djupa tallrikar dom djupa som fanns var inte anpassade för diskmaskinen det blev fullt direkt när man la in dom. Skulle också vara bra om det fanns mindre fat (assietter). Skulle vara bra att veta innan om det finns grill, såg det vid en del stugor. Annars var stugan otroligt fräsch allt verkar vara nytt och av bra kvalite ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugstandard

Populärt val av Roger D., Sverige (Sverige tis 04 aug 2015)
“Vi upplevde stugan som mycket fräsch och fin. Dock var köket lite snålt utrustat, vi fick gå till receptionen för att låna en extra kastrull t ex. Stugan var trots allt avsedd för sex personer. Sen var sängarna antingen väldigt hårda eller mjuka, vi fick flytta om lite madrasser för att det skulle bli bra. I övrigt var stugan väldigt fin, dusch och toalett mycket fräscha. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

det enda negativa var den "bullrande" va...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2015)
“det enda negativa var den "bullrande" varmvattenberedaren.. och att det skulle behövas en list för duschvattnet.”
Kneippbyn stugor svarar (tis 25 aug 2015)
Bästa gäst, tack för Era synpunkter. Vi hoppas att Er totala upplevelse på Kneippbyn Resort Visby var positiv och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka.//Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt och bra boende

Populärt val av Ylva, Sverige (Sverige mån 03 aug 2015)
“En trevlig stuga, man får vad man betalar för. Rent och snyggt även om det är lite slitet. Fräscht ändå. Mkt bra service.”
Kneippbyn stugor svarar (tis 25 aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Er vistelse på Kneippbyn Resort Visby var bra och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews