Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 85% (1111 av 1300 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1111 av 1300rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 161-170 av 268)

Det mesta i stugan var ok förutom madras...

Ej rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige mån 29 jun 2015)
“Det mesta i stugan var ok förutom madrasserna som låg i sängarna. De var inte dimensionerade för en vuxen. Kände hela tiden botten hur man än låg.”
Kneippbyn stugor svarar (ons 01 jul 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Er synpunkt och tar med oss det i vårt fortsatta arbete att förbättras. Vi hoppas att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Större

Populärt val av Larlar , Sverige (Sverige tor 11 sep 2014)
“Väldigt bra layout på stugan kändes större än väntat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Teknik...

Populärt val av Marion, Sverige (Sverige ons 03 sep 2014)
“En enkel instruktion på den nya spisen hade varit kanon.. Löste uppgiften, men det tog lite tid :) Att få igång fjärrkontrollen löstes då jag mötte en av era medarbetare som löste batteribyte i farten.. Tack för det! Då det efter en dag utomhus, var skönt att slappa framför tv´n en stund. Uppskattar att ni höll öppet längre, så vi hundutställare fick tak över huvudet i år också :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkel men funktionell

Populärt val av Luleå, Sverige (Sverige fre 22 aug 2014)
“Bra stuga som har de nödvändiga och passade oss bra, dock rätt sliten men hyfsat bra, allt fungerade och kändes OK.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Cabin a good size, a bit dirty on arrival

Ej rekommenderad av Anonym, Kanada (Kanada tor 21 aug 2014)
“Cabin was a good size, in a good private location. Layout was good for our family of four, with the kids in the bunk bed room. The floors were not clean in the main living area or bathroom when we got there (there were nuts on the floor which is a bit alarming when you have a crawling 8 mth old baby). Good resort for kids and easy access to the water and amusement parks. One complaint I have regarding the resort is that there was no "free" children's playground available to use near the cabins. The only one we noticed was inside Summerland which required payment to enter. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

drömstuga

Populärt val av m, Frankrike (Frankrike ons 20 aug 2014)
“nytt och frascht stugorna star kanske lite for nara varandra - inte sa mkt intimitet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt bra boende. Tyvärr hade det blivit f...

Populärt val av Sam, Sverige (Sverige ons 20 aug 2014)
“Mkt bra boende. Tyvärr hade det blivit felbokat och vi var tvungna att byta stuga efter 2 av 4 nätter. Som kompensation fick vi välja på slutstädning el kvällsshow. Vi kan tycka i efterhand att vi borde ha fått båda delarna då vi mitt i vår vistelse fick bryta upp och byta stuga vilket innebar merabete för oss och försämrade vår helhetsupplevelse av Kneippbyn. Livsmedel o dyl fick vi ha i frysväska eftersom vi inte kunde använda den andra stugan förrens klockan 15. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tagen av Gotland

Populärt val av Anders, Sverige (Sverige ons 20 aug 2014)
“Priset på boende över heta sommarveckor är i regel inte rättvist. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Storstuga

Populärt val av Magnus, Sverige (Sverige mån 18 aug 2014)
“Stugan är en bra stuga för en familj på 6 personer med fin altan med utsikt mot havet. Köket saknade lite utrustning så som durkslag, skålar och lock till kastrull och man får räkna med att vakna tidigt då det inte finns några rullgardiner eller persienner. endast gardiner i tunt tyg så vi fick försöka täcka fönster med filtar och handdukar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Internet mm

Populärt val av Ronny, Sverige (Sverige mån 18 aug 2014)
“Naturligtvis ska det ingå gratis internet i en lyxstuga. Och att internet ska nå ut till alla stugor är självklart. Vi bodde längst ut (nr 10, kanonläge!!) och mottagningen räckte inte till så vi fick sitta i service-rummet när vi ville surfa. Vi påpekade detta flera gånger. Bra med bäddsoffa i allrummet men den ska gå att sitta i oxå. Uteplatsen är underbar och skulle bli ännu bättre med ett parasoll. I det relativt höga priset för stugan borde det ingå rabatterat pris till vattenlandet och "Pippi-land". Med en 1-åring är det väldigt omotiverade priser. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews