Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 1588 av 1847 rekommenderar (436 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1588 av 1847 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 436)

Smörjen - Kneippbyn

Populärt val av Lee, Sverige (Sverige ons 16 aug 2023)
“Stugan var kanon! Ren, fin, ny, sköna sängar och allt man behövde fanns. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Uppfräschning

Populärt val av Ulrika82, Sverige (Sverige ons 16 aug 2023)
“Kul med uppfräschning av möbler och tv, är återkommande varje år och ser förbättring av standarden. Lite slarvigt städat vid ankomst och smutsiga täcken, bör ses över oftare, luktar lite unket i sovrummen. Ingen katastrof men drar ner betyget och därför känns priset per natt saftigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

städningen

Populärt val av charlotte, Sverige (Sverige tis 15 aug 2023)
“Extremt dåligt städad stuga. tjockt lager med damm på sänggavel o lister.lampskärmareven hår kvar på sängkläder . och fläckar på bäddmadrass o kuddar som ger ett sunkigt intryck. Även en kvarglömd två i duchen som de va massa gammal torkad tvål kvar på. Dessutom hade de missats att jag skulle ha veckokort o sängkläder oxå. Så de blir en stökig första dag när man måste springa fram o tillbaka. Fick heller ingen information vid incheckningen utan bara att man skulle ladda ner en app. Dok fick man inte direkt några svar där då den va mest generell. Jag har varit här många gånger men nu va de ett bottennapp måste jag säga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kyllaj

Ej rekommenderad av Helena , Sverige (Sverige mån 14 aug 2023)
“Ingen fläkt i köket. Fel lutning i duschen, stod vatten på golvet hela tiden och luktade mögel. Mycket lyhört från övervåningen av andra gäster. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Utmärkt boende för en barnfamilj

Populärt val av Johnny W., Sverige (Sverige mån 14 aug 2023)
“Trevlig stuga och fina utrymmen, ljust och luftigt samt mysig altan. Det finns brister beträffande köksinredningen vid självhushåll, t.ex kantstött porslin etc och vi saknade en brödrost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gotland -23 Smöjen 11

Populärt val av MandelGBG, Sverige (Sverige ons 09 aug 2023)
“Bra stuga, golvvärmen funkade tyvärr inte så det var tur man hade tofflor (ja det var sommar men det var inget höjdarväder) och tröja/byxor behövdes också. Det fanns 4 P-platser med laddare precis utanför. Tyvärr stod där bilar som inte ens kunde laddas men det löste sig rätt bra ändå. Saknade lite kanaler på TV men det blev bra ändå det också. Nära till poolen var ett plus. Helnöjda med resa o boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Drömstugan

Populärt val av Nettan, Sverige (Sverige tis 08 aug 2023)
“En trevlig och lagom stor stuga. Det enda negativa var att det var väldigt hårda sängar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villavagn

Ej rekommenderad av Håkan Svenssob, Sverige (Sverige mån 07 aug 2023)
“Dålig kontroll på vad som fanns i villavagn 11. Fanns t.ex 2 dammsugare, 1 liten stekpanna, men 2 stora stekpannor i villavagn 10 som vi också hade. 6 stolar i vagn 11 men bara 2 i vagn 10. En kökshandduk med äckligt tuggummi på (handduken lämnades i receptionen) Avsyningen tog ca. 1 minut och då kom tjejen inte ens in och tittade om det var städat, hon stod ute på altanen och tvinnade sin hästsvans och ställde frågor på engelska. Inte okej ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stugan

Ej rekommenderad av Susanna, Sverige (Sverige mån 07 aug 2023)
“Spindlar överallt. Var inte städat när vi kom och de saknades porslin. Duschen och toaletten liknade mer en husvagnskabin.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Städning

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 aug 2023)
“Vi hade 2 stugor s Im inte var så rena som vi önskat. Spec stuga 12 var dammig o smutsig. Stuga bredvid var smutsig i köket. Handtagen var kletiga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews