Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 85% (1111 av 1300 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1111 av 1300rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-220 av 268)

Cost & Nytte

Populärt val av Biker Hansi -Norway, Norge (Norge sön 04 aug 2013)
“Vell stugan var flott, men for oss så ble den lite benyttet, siden vi valfartet øen i 3 dg. Var og lite parkeringsvennligt for MC da alle parkeringsplasser lå ovenfor stugene. Men vi kjørte på gangveier og bark og parkerte utenfor stugen. Vell en flott stuge til en noe høy pris i forhold til bruk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bättre information om byte av kylklampar...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2013)
“Bättre information om byte av kylklampar, samt sängar där man inte känner fjädrarna vore önskvärt. Toaletter som fungerar nära tälten vore också ett lyft. Annars är vi mycket nöjda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lägenheten 3 rok

Populärt val av Dobben, Sverige (Sverige ons 31 jul 2013)
“Lägenheten var modern och allt fungerade väl. Badrummet var av husvagnstyp vilket upplevdes som trång och lite klaustrofobisk. Fönstren och fasaden var besudlade av spindelnät vilket ger ett smutsigt intryck. I övrigt ett bra boende, lugnt och en fantastisk havsutsikt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Upp med mungiporna på personalen.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2013)
“Behöver öka på servicen, bemötande och glädje hos personalen. Många ointresserade oengagerade personal i kiosker, restauranger, attraktioner i sommarlandet. Många personal sitter och skvallrar för sig själva trots att bord är ostädade etc”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin stuga

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige mån 29 jul 2013)
“Jätte fräsch liten stuga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra plats, men trångt

Ej rekommenderad av Gubben, Sverige (Sverige tor 25 jul 2013)
“Villavagnen (stationär husvagn) var ganska bra - helt OK. Ny, enkel, bekväm. Hela Kneippbyn är en Camping Plats - många människor, många tält och husvagn i massor rader. För barn är det roligt med Sommarland & Vattenland. Annars inte så mycket natur. Stranden är fin, men liten och många stenar. Det var helt OK där men jag tror inte att jag ska åka igen....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga nr 45

Populärt val av Nr 45, Sverige (Sverige ons 24 jul 2013)
“I helhet är vi nöjda med vår upplevelse och boende på Kneippbyn. Städningen kunde dock varit bättre. Våra barn hittade mögliga russinpaket under sängen och stora dammtussar. Och kylskåpet var kladdigt på insidan. Diskproppen var full med håll så det gick ju inte att diska. Det sa vi till om och fick en ny dagen efter. Väldigt smidigt. Vi städade upp det själva, vi klagade aldrig på plats. Dålig skyltning på campingen att det fanns en solterass nere vid vattnet, vilket vi märkte sista kvällen. Hade varit mysigt att suttit där varje kväll på stenstranden och njutit av utsikten. Skyltningen av att restaurang Solsidan inte hade öppet på söndagar var extremt dålig. Vi var fler familjer som stod och väntade på att det skulle öppna. Men en liten text på ett kopierat papper satt upptejpat på den stora skylten. Var helt klart svårt att uppfatta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Drömstugan

Populärt val av Ann-Sofie, Sverige (Sverige tis 23 jul 2013)
“Lugnt och trivsamt område. Mycket fin stuga. Vi trivdes jättebra och kommer garanterat att komma tillbaka fler gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Servicehus

Populärt val av Pernilla, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Köket var fint och det var bra att det fanns kylar man kunde använda eftersom vi bodde i tält. I tältet skulle dock campingen kunna sätta dit ett mindre kylskåp istället för kylväskan som man dessutom var tvungen att betala för att byta kylklampar. Duscharna var under all kritik!!! Fullt av mögel i dem och väldigt dålig standard! Dessutom att betala för dusch... Bättre att baka in det i priset, funkar på många campingar! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villavagn

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Några saker som gjorde att vi inte var 100% nöjda: * vagnens läge (nr 18) - mycket liv och rörelse utanför på kvällen/natten * varmvattnet var alldeles på tok för varmt! Farligt! Och dessutom blev det skållhett i duschen om någon samtidigt spolade i köket eller på toaletten. * köket var inte så välutrustat, rivjärn, mer skålar, en kastrull till samt fler tallrikar och bestick hade vi uppskattat * grill och diskmaskin var två trevliga positiva överraskningar * utsikten var magnifik!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-19 18:30:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews