Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1118 av 1307 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1118 av 1307rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 221-230 av 268)

pappersväggar

Populärt val av Lotta, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Trevligt med villavagn,men det slår förstås inte en riktig stuga. Läget med havsutsikt samt att det faktiskt är på Kneippbyn gör det knappt värt de ca 1200 kr/natt som vi betalade. Väggarna är tunna som papper, vilket gör att man hör varenda steg som går förbi utanför, och när grannarna talar lågmält på sin uteplats 2 m från "sovrumsfönstren". Myror inne i vagnen. Plus för bra tryck i duschen, som annars kan tendera till ett mesigt strilande. Vi kommer gärna tillbaka till Kneippbyn, men kommer inte välja villavagn nästa gång. För övrigt otroligt bra för barnfamiljer - förstås! Minigolf, kvällsöppen servicebutik, Vattenlandet och sommarlandet, restaurang Solsidan med härlig lekpark för barnennära-vänner-familjer, så vårt helhetsintryck blir ändå 10 av 10!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

stugan

Ej rekommenderad av Anonym, Finland (Finland sön 21 jul 2013)
“Sovrummet där det fanns våningssäng var extremt litet, ca 2x1.20m, alltså det var i princip endast sängen som ryndes in i det rummet, plus ca 30cmx2m att röra sig på! Mindre än vi förväntade oss!Det va mest negativt ang stugan. I övr va det ganska ok. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trädkoja i Kneippbyn!

Populärt val av Pernilla Rask, Sverige (Sverige lör 20 jul 2013)
“Mysigt boende men det framgick inte att den låg brevid lekplatsen. Var lite störande med alla barn och föräldrar som ville kolla och sprang upp vid kojan trots skyltarna. Sängarna Där nere var något korta för oss vuxna 1,65 cm och 1,80 cm men det gick bra att sova på sovloftet. Barnen älskade stugan trots att det inte fanns någon tv. Ett boende alla borde testa åtminstone en natt. Frukosten som ingick var bra men vi saknade riktig laktosfri mjölk, det fanns bara soya och havremjölk, på tok för söt att dricka till frukost. När jag frågade efter laktosfri mjölk fanns det inte, vilket var märkligt för till lunch fanns det... Överlag har vi haft en fantastisk semester.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt m...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2013)
“Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt med alla ojämnheter - det är svårt att ta bort vatten med gummirakan (för liten) och dessutom är det svårt att styra rullstolen exakt dit man vill. Det saknas en förbindelse mellan nivån vi bodde på - och över till receptionen. Som det är idag måste man åka ner tio höjdmetrar och sedan åka upp tio höjdmetrar - istället för att bara gena och komma fram bakom receptionen/vattenlandet som ligger på samma nivå. Att jag som har rullstol tvingas betala inträde till vattenlandet är lite sniket av er eftersom jag inte åker i rören och rutschkanorna. Jag är bara där med barnbarnen. Med vänlig hälsning, Björn Billung”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturboende

Populärt val av Annelie Johan och Simon från Örebro, Sverige (Sverige fre 19 jul 2013)
“Vi bodde i trädkoja två nätter vilket var en härlig upplevelse för både mina två söner 10 och 13 år som för mig själv. Det var äventyr och avkoppling i ett och samma upplevelse. Kneippbyn ligger så vackert och det är rent och snyggt ,bra restauranger med bra priser. Vi kommer absolut att återvända med hela vår familj och då prova på att bo i något av stugorna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duschen skulle behövas rustas upp, ialla...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2013)
“Duschen skulle behövas rustas upp, iallafall byta ut blandaren. Sen skulle det behövas kapas ner lite träd, fågelskit och körsbär hela altan eftersom fåglarna sitter å äter i träden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Havsutsikt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jul 2013)
“Lägenheten var modern och bra planerad. Tyvärr mycket lyhörd så vi vaknade på nätterna då grannarna ovanför gick. Lugnt läge på campingen med jättefin utsikt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi tycker att det har varit bra i stort ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 jul 2013)
“Vi tycker att det har varit bra i stort sett. Det var mycket lyhört i lägenheten och det är tråkigt att få tjata på barnen så fort de rör sig för att inte störa andra boende. Vi hade köpt till frukostpaket och den var helt okej, men för er egen skull så borde det vara någon kontroll när man kommer och äter frukost. Vi gick in alla 3 dagarna och åt utan att någon frågade om vi hade frukostbiljett. När det är uppträdande på anläggningen, så kunde priset vara något lägre för boende på kneippbyn. Det blir ändå mycket pengar man lägger på anläggningen, då man betalar inträde till lek- och badland flera dagar. Dessutom blir det ju en del glass och mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super nöjda med vistelsen!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2013)
“Super nöjda med vistelsen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hyrde stuga närmast havet.

Populärt val av Anders, Strömstad, Sverige (Sverige tis 09 jul 2013)
“Stugan på klinten med havet som utsikt var fantastisk! Närheten till Visby gjorde att cykel var ett bra alternativ.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-07-13 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews