Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1213 av 1413 rekommenderar) (283 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1213 av 1413rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 231-240 av 283)

Bra plats, men trångt

Ej rekommenderad av Gubben, Sverige (Sverige tor 25 jul 2013)
“Villavagnen (stationär husvagn) var ganska bra - helt OK. Ny, enkel, bekväm. Hela Kneippbyn är en Camping Plats - många människor, många tält och husvagn i massor rader. För barn är det roligt med Sommarland & Vattenland. Annars inte så mycket natur. Stranden är fin, men liten och många stenar. Det var helt OK där men jag tror inte att jag ska åka igen....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga nr 45

Populärt val av Nr 45, Sverige (Sverige ons 24 jul 2013)
“I helhet är vi nöjda med vår upplevelse och boende på Kneippbyn. Städningen kunde dock varit bättre. Våra barn hittade mögliga russinpaket under sängen och stora dammtussar. Och kylskåpet var kladdigt på insidan. Diskproppen var full med håll så det gick ju inte att diska. Det sa vi till om och fick en ny dagen efter. Väldigt smidigt. Vi städade upp det själva, vi klagade aldrig på plats. Dålig skyltning på campingen att det fanns en solterass nere vid vattnet, vilket vi märkte sista kvällen. Hade varit mysigt att suttit där varje kväll på stenstranden och njutit av utsikten. Skyltningen av att restaurang Solsidan inte hade öppet på söndagar var extremt dålig. Vi var fler familjer som stod och väntade på att det skulle öppna. Men en liten text på ett kopierat papper satt upptejpat på den stora skylten. Var helt klart svårt att uppfatta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Drömstugan

Populärt val av Ann-Sofie, Sverige (Sverige tis 23 jul 2013)
“Lugnt och trivsamt område. Mycket fin stuga. Vi trivdes jättebra och kommer garanterat att komma tillbaka fler gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Servicehus

Populärt val av Pernilla, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Köket var fint och det var bra att det fanns kylar man kunde använda eftersom vi bodde i tält. I tältet skulle dock campingen kunna sätta dit ett mindre kylskåp istället för kylväskan som man dessutom var tvungen att betala för att byta kylklampar. Duscharna var under all kritik!!! Fullt av mögel i dem och väldigt dålig standard! Dessutom att betala för dusch... Bättre att baka in det i priset, funkar på många campingar! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villavagn

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Några saker som gjorde att vi inte var 100% nöjda: * vagnens läge (nr 18) - mycket liv och rörelse utanför på kvällen/natten * varmvattnet var alldeles på tok för varmt! Farligt! Och dessutom blev det skållhett i duschen om någon samtidigt spolade i köket eller på toaletten. * köket var inte så välutrustat, rivjärn, mer skålar, en kastrull till samt fler tallrikar och bestick hade vi uppskattat * grill och diskmaskin var två trevliga positiva överraskningar * utsikten var magnifik!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

pappersväggar

Populärt val av Lotta, Sverige (Sverige mån 22 jul 2013)
“Trevligt med villavagn,men det slår förstås inte en riktig stuga. Läget med havsutsikt samt att det faktiskt är på Kneippbyn gör det knappt värt de ca 1200 kr/natt som vi betalade. Väggarna är tunna som papper, vilket gör att man hör varenda steg som går förbi utanför, och när grannarna talar lågmält på sin uteplats 2 m från "sovrumsfönstren". Myror inne i vagnen. Plus för bra tryck i duschen, som annars kan tendera till ett mesigt strilande. Vi kommer gärna tillbaka till Kneippbyn, men kommer inte välja villavagn nästa gång. För övrigt otroligt bra för barnfamiljer - förstås! Minigolf, kvällsöppen servicebutik, Vattenlandet och sommarlandet, restaurang Solsidan med härlig lekpark för barnennära-vänner-familjer, så vårt helhetsintryck blir ändå 10 av 10!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

stugan

Ej rekommenderad av Anonym, Finland (Finland sön 21 jul 2013)
“Sovrummet där det fanns våningssäng var extremt litet, ca 2x1.20m, alltså det var i princip endast sängen som ryndes in i det rummet, plus ca 30cmx2m att röra sig på! Mindre än vi förväntade oss!Det va mest negativt ang stugan. I övr va det ganska ok. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trädkoja i Kneippbyn!

Populärt val av Pernilla Rask, Sverige (Sverige lör 20 jul 2013)
“Mysigt boende men det framgick inte att den låg brevid lekplatsen. Var lite störande med alla barn och föräldrar som ville kolla och sprang upp vid kojan trots skyltarna. Sängarna Där nere var något korta för oss vuxna 1,65 cm och 1,80 cm men det gick bra att sova på sovloftet. Barnen älskade stugan trots att det inte fanns någon tv. Ett boende alla borde testa åtminstone en natt. Frukosten som ingick var bra men vi saknade riktig laktosfri mjölk, det fanns bara soya och havremjölk, på tok för söt att dricka till frukost. När jag frågade efter laktosfri mjölk fanns det inte, vilket var märkligt för till lunch fanns det... Överlag har vi haft en fantastisk semester.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt m...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2013)
“Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt med alla ojämnheter - det är svårt att ta bort vatten med gummirakan (för liten) och dessutom är det svårt att styra rullstolen exakt dit man vill. Det saknas en förbindelse mellan nivån vi bodde på - och över till receptionen. Som det är idag måste man åka ner tio höjdmetrar och sedan åka upp tio höjdmetrar - istället för att bara gena och komma fram bakom receptionen/vattenlandet som ligger på samma nivå. Att jag som har rullstol tvingas betala inträde till vattenlandet är lite sniket av er eftersom jag inte åker i rören och rutschkanorna. Jag är bara där med barnbarnen. Med vänlig hälsning, Björn Billung”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturboende

Populärt val av Annelie Johan och Simon från Örebro, Sverige (Sverige fre 19 jul 2013)
“Vi bodde i trädkoja två nätter vilket var en härlig upplevelse för både mina två söner 10 och 13 år som för mig själv. Det var äventyr och avkoppling i ett och samma upplevelse. Kneippbyn ligger så vackert och det är rent och snyggt ,bra restauranger med bra priser. Vi kommer absolut att återvända med hela vår familj och då prova på att bo i något av stugorna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews