Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1111 av 1299 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1111 av 1299rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 261-268 av 268)

Drömsemester

Populärt val av Sophie, Sverige (Sverige lör 09 jun 2012)
“Jag och min pojkvän hade en underbar semester hos er!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gräddhyllan

Populärt val av Farmor Yvonne, Sverige (Sverige tis 05 jun 2012)
“Vi bodde i 2 olika stugor, men stuga 36 nära parkeringen med utsikt även mot havet, var extra fin. Vi hade tur med vädret och kunde äta utomhus och njuta av den fina utsikten. Även inuti var stugan originell och läcker. Jag kan verkligen rekommendera denna stuga”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen var mycket serviceminded och ...

Populärt val av maria, Sverige (Sverige tor 25 aug 2011)
“Personalen var mycket serviceminded och hjälpte till med allt. Rekomendation att försöka ha något att erbjuda vid dåligt väder. Kanske ett hus med spel, film osv. Då kanske familjer stannar som annars drar vidare.”
Totalupplevelse 4 av 5

bättre än förväntat

Populärt val av primadonnan, Sverige (Sverige fre 19 aug 2011)
“Vi fick den absolut bästa utsikten på campingen - havsutsikt uppe från en kulle. Ingen granne bakom och ingen framför var skönt. Jag har aldrig campat förr och var skiträdd att det skulle vara äkligt och jobbigt. Men det var god standard. Allt fungerade bättre än väntat. Visst är det jobbigt att inte ha badrum direkt på rummet, som på hotell, men jag överlevde. Besvärligast var att det inte fanns en spegel i tältet. Kunde man ju tagit med sig själv visserligen, men allt kan man inte släpa med sig. Med spegel hade man sluppit många promenader fram och tillbaka för att se hur man såg ut i olika kläder. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tält

Populärt val av Patrik, Sverige (Sverige tor 11 aug 2011)
“Vi bodde inte i stuga utan tält med el och det var sköna sängar, bra att det fanns en värmefläkt också! Vi är jättenöjda, mycket fin utsikt mm”
Totalupplevelse 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hyra tält

Populärt val av Kattis, Sverige (Sverige mån 08 aug 2011)
“Att hyra redan uppslaget tält var en bekväm variant på att campa. Sängarna var riktigt bra i tältet. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Det är endast en kylväska i tältet och det kostar att byta ut klamparna mot nya kalla. Ett tips är att ta med en elektrisk kylväska och en vattenkokare. Annars har allt varit toppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

stuga på ägarens tomt

Populärt val av kerstin, Sverige (Sverige tis 02 aug 2011)
“Stugan var bra, bra standard, lägre pris än övriga stugor på samma plats, troligtvis pga att det inte gick att se havet samt att den låg inne på ägarens tomt vilket gav vissa begränsningar i rörelsefriheten utomhus. Bra planering av stugan. Ett sovrum för våra tre barn/tonåringar och i vardagsrummet en soffa som kunde vikas ut till en ordentlig dubbesäng för två vuxna. Stor platt tv, Ac inomhus (mkt bra). Det förekom visst buller på morgnarna då det grävdet bakom huset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En naturupplevelse

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2011)
“Vår vistelse på "Trolltippen" var magisk. Huset var underbart vackert. Inredningen av ett skepp, med de spröjsade fönstren, var tilltalande. Stegen upp till de små sovrummen gav den dagliga träningen i balans och koordination.Naturen runtom var frodig och lite lik en djungel.Träden med alla bären lockade till sig fåglar som också passade på att bada i de orensade takrännorna. Och de många olika konstverken , somliga rostangripna, men ändock fantasieggande. Men det jag saknade var en möjlighet att ta sig ett dopp utan alla levnadsglada barn och ungdomar. Skulle varit skönt med en lugn plats med pool och solstol.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information