Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1212 av 1412 rekommenderar) (282 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1212 av 1412rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 261-270 av 282)

Vi bodde i den enda "designade" stugan p...

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige tis 07 aug 2012)
“Vi bodde i den enda "designade" stugan på området!! Därför är vi extra nöjda!! Bra info när vi kom. Vi var på vatten- och sommarland under en dag. Kunde varit lite varmare i vattnet på vattenland. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ferie Gotland 2012

Populärt val av Peter Løland, Norge (Norge tor 02 aug 2012)
“Personalet var vennlige og imøtekommende og tilstede når og hvor en trengte det. Et hyggelig opphold.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En lyckad vecka

Ej rekommenderad av Berra, Sverige (Sverige ons 01 aug 2012)
“Vi var där för att fira, en av oss fylde år. Det blev en fin vecka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service

Populärt val av Mia, Finland (Finland mån 30 jul 2012)
“The hole resorts workers where so friendly and they did everything imediately to help the gustomers. Absolutely the best service that we have had ever in our holidays all over the world. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack Drömstugan!

Populärt val av Tre barns mor, Finland (Finland sön 15 jul 2012)
“Drömstugan överträffade våra höga förväntningar! Ny, fräsch inredning och vid ett vackert läge i lugn och ro. Tack för oss! Vi ses nästa sommar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan

Populärt val av Kicki, Sverige (Sverige ons 11 jul 2012)
“Stugan var väldigt liten men fungerade. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga 12

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 30 jun 2012)
“Plastigt. Snålt med varmvatten. Dålig utrustning i köksdelen.”
Totalupplevelse 3 av 5

En mysig stuga

Populärt val av Marleena, Finland (Finland ons 27 jun 2012)
“Stugan var mysig som helhet. En del städningsgrejer kunde ha varit bättre (t ex för att torka golvet i badrummet; ett par trasor kunde inte heller ha skadat - det fanns bara en). Annars var allt fint och trivsamt. :) Speciellt tack för bra sopsorteringsmöjligheter :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

vattenland

Populärt val av gittan, Sverige (Sverige tis 26 jun 2012)
“Jag var med mitt barnbarn, det var jättetrevligt hon var alldeles lyrisk, hon hande längtat i ett år efter att jag hade lovat henne att åka hit, så det var två intensiva dagar med sommarland o vattenland, och glass vid hamnen. det var en toppenvecka”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Handukstork

Populärt val av np, Sverige (Sverige tis 26 jun 2012)
“Handukstork saknades.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-21 16:12:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews