Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1118 av 1307 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1118 av 1307rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 268)

Villavagn med havsutsikt under lägervecka

Populärt val av Sandra , Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Vi är i stort sett nöjda med Villavagnen vi bodde i (nr 6). Läget nära havet var jättefint. Men det känns som den skulle behöva fräschas upp. Köket kändes gammalt och omodernt. Vissa bänkytor var svåra att få rena. Soffan och fåtöljen kändes gamla och ofräscha. Vi var inne i en annan villavagn (nr 24), där våra vänner bodde. Den kändes modernare och mer uppfräschad. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Biltrafik inom stugområdet/campingen

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Det behövs någon form av hastighetsbegränsning inom området, exempelvis gupp, då många bilar körde väldigt fort inom området. Eftersom barn springer och leker är detta viktigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trädkoja

Populärt val av Thomas, Finland (Finland fre 11 aug 2017)
“Bodde i trädkoja, en suverän upplevelse för barn. Allt fungerade suveränt! Det som kunde förbättras är städningen, fick börja med att städa när vi anlände. Trädkojan var bredvid lekparken vilket var bra med tanke på små barn men det som kunde förbättras är t.ex. En ordentlig grind vid trappan så andra gäster är medvetna om att det är ett boende, nu sprank flera barn och rykte i dörren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

har bott nu flera år här i samband med h...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“har bott nu flera år här i samband med hundutställningen Och har bara gott att säga ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förvånad

Ej rekommenderad av Doris, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Av någon anledning fick vi en handikappanpassad villavagn. Diskbänken var alldeles för låg. Köksbordet jättehögt. Omöjligt för annat än barn att ta sig upp i loftsängen. Fick lägga madrassen direkt på golvet.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

The cabin was really nice. Extra credit ...

Populärt val av Anonym, Finland (Finland tor 10 aug 2017)
“The cabin was really nice. Extra credit for the good recycling facilities!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kombinerad utställnings och semestervecka

Populärt val av Lundblad, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Enkel, något sliten stuga där endel var trasigt men den var helt OK för oss med barn och hundar. Vi uppskattade självhushållet, bra storlek på stugan och närheten till Kneippbyn, Visby och hundutställningsområdet. Vi kommer boka igen nästa år och kommer gärna tillbaka till denna stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tält med tältsängar

Populärt val av Birgitta, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Bra större tält än vad jag hade föreställt mig. Fin utsikt där tältet var uppställt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Campingen

Populärt val av Fia, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Vi är så nöjda med både stugan och personal, så vi kommer verkligen att rekomendera er Camping, så vi tackar så mycket för allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dynorna i sittgruppen var smutsiga. Spin...

Populärt val av Heléne, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Dynorna i sittgruppen var smutsiga. Spindelnät med flugor i "tv rummet". Men det har vi överseende med. Det fanns det nödvändigaste i stugorna. Mycket bra ordning runtomkring i området, rent och snyggt. All personal var mycket trevliga och hjälpsamma. Maten var helt otroligt bra. Höll en hög kvalité och mycket god service. Vill skicka med det också....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews