Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1213 av 1413 rekommenderar) (283 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1213 av 1413rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 283)

Ett hus med nästan allt man behöver, fas...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 aug 2017)
“Ett hus med nästan allt man behöver, fast i miniatyr. Lite trångt, men på det hela taget mycket bra. Vacker utsikt. Härligt med uteplats.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sommar på Gotland

Populärt val av Karin, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Trevlig stuga, trevligt område. Nära till Visby och hav.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

lav standard

Ej rekommenderad av Torbjørn, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Vi opplevde standarden som lav. Dårlige senger, simple løsninger, og enormt mange edderkopper inne i hytta. Fantastisk beliggenhet:)”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skulle va bra med ett tvättstuga ställe ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Skulle va bra med ett tvättstuga ställe till..och att kylskåpen uppgraderas i bb stugorna.3”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Wi-fi

Populärt val av Annica, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Det är det enda jag kan tycka var dåligt med Kneippbyn, att det inte var gratis wi-fi. Betalar man så mycket för ett boende borde det finnas utrymme till det”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villavagn med havsutsikt under lägervecka

Populärt val av Sandra , Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Vi är i stort sett nöjda med Villavagnen vi bodde i (nr 6). Läget nära havet var jättefint. Men det känns som den skulle behöva fräschas upp. Köket kändes gammalt och omodernt. Vissa bänkytor var svåra att få rena. Soffan och fåtöljen kändes gamla och ofräscha. Vi var inne i en annan villavagn (nr 24), där våra vänner bodde. Den kändes modernare och mer uppfräschad. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Biltrafik inom stugområdet/campingen

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Det behövs någon form av hastighetsbegränsning inom området, exempelvis gupp, då många bilar körde väldigt fort inom området. Eftersom barn springer och leker är detta viktigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trädkoja

Populärt val av Thomas, Finland (Finland fre 11 aug 2017)
“Bodde i trädkoja, en suverän upplevelse för barn. Allt fungerade suveränt! Det som kunde förbättras är städningen, fick börja med att städa när vi anlände. Trädkojan var bredvid lekparken vilket var bra med tanke på små barn men det som kunde förbättras är t.ex. En ordentlig grind vid trappan så andra gäster är medvetna om att det är ett boende, nu sprank flera barn och rykte i dörren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

har bott nu flera år här i samband med h...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“har bott nu flera år här i samband med hundutställningen Och har bara gott att säga ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förvånad

Ej rekommenderad av Doris, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Av någon anledning fick vi en handikappanpassad villavagn. Diskbänken var alldeles för låg. Köksbordet jättehögt. Omöjligt för annat än barn att ta sig upp i loftsängen. Fick lägga madrassen direkt på golvet.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews