Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1111 av 1299 rekommenderar) (268 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1111 av 1299rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 268)

Stuga& sommarland

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Allt var mycket bra. Vattenland&sommarland och stugan var kanon👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice and spaciois place for a family holiday

Populärt val av Hanna, Storbritannien (Storbritannien mån 31 jul 2017)
“We enjoyed a lot our stay at Kneippbyn, the cabin was spacious enough for our family of 5 people and well equipped. We also liked the south facing terrace and partial sea view. Since we travelled with kids location close to Sommarland and Vattenland was perfect. It would be good to provide bathroom with some basic shower gell and maybe towels (and sheets) as well. To us it was not problem to bring our own bed linen etc. as we came by car but if we would have come by plane it would have been quite impossible. Overall very positive holiday experience!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Över förväntan

Populärt val av Somape, Sverige (Sverige mån 31 jul 2017)
“Vi bodde i tältbyn, som nästan var som att bo i en stuga. Det fanns allt som behövdes och vi hade en superbra vecka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Barnsäkerhet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Vi saknade fönsterspärrar samt spärr för ugn och lådor med knivar i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Average

Ej rekommenderad av Mahesh, Storbritannien (Storbritannien tor 27 jul 2017)
“Amenities are good but service disappoints. Staff are unaccommodating, unaware and unfriendly...I Believe Believe that this is due to inexperience. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villavagn

Populärt val av Mia, Finland (Finland mån 24 jul 2017)
“Belägen på vacker plats med fin utsikt. Lugnt område. Vänlig personal .”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt för generationsboende

Populärt val av Lisbeth, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Vi var ett sällskap på nio personer 4-63 år, två stugor. Läget och stället perfekt då alla kunde hitta sin grej att göra på dagen. Nära till Visby och Tofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rum

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Lite för trångt i sovrummen. Kan vara svårt när kroppen börjar bli stel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi valde att bo i lägenhet för vi ville ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Vi valde att bo i lägenhet för vi ville laga i princip all mat själva pga av matallergier. Tyvärr blev vi lite besviken på utrustningen i köket, bla var plåtarna för stora och gick inte att få in i ugnen!! Saknade även en bringade att blanda saft/juice i. Kaffebryggare och stekpanna var inte diskade när vi skulle använda dem. Annars snyggt och fräscht kök. Synd att toaletten var så liten, tog ner helhetsintrycket av lägenheten. Svårt att på hemsidan få en uppfattning om hur lägenheten såg ut och hur den var utrustad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nice week in Kneippbyn

Populärt val av Ursula, Finland (Finland tis 18 jul 2017)
“We spent a pleasant week with children in a two-bedroom cabin in Kneippbyn. Enjoyed the beautiful view to the sea and the sunny weather. Children (9 and 10 yrs) simply loved the activities of Sommarland, Vattenland and minigolf. Kneippbyn is a paradise for children! The cabin was well-equipped with all the basic stuff, only a toaster was missing as well as the carpet at the doorstep. We could easily live without them, though! The evenings were rather cold and it was nice to have the Panasonic air conditioning unit in the cabin. It kept the temperature as warm or as cool as you liked, too bad that the heating didn't reach the wc/shower room as there was no other heating there. We arrived by plane and didn't have a car at our disposal but luckily there was a daily bus connection to the beautiful Visby. Car or a bike is a must if you want to see more of Gotland.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-10-22 15:22:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews