Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Semesterstugor

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 86% (1212 av 1412 rekommenderar) (282 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(1212 av 1412rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Stugstandard 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 282)

Villavagn

Populärt val av Anki, Sverige (Sverige lör 05 aug 2017)
“Underbart läge med havsutsikt och fin uteplats. Trevlig och fräsch villavagn. Välutrustad och modern , saknade bara äggkoppar och bättre knivar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin stuga

Populärt val av Ullis, Sverige (Sverige lör 05 aug 2017)
“Fin stuga med härlig utsikt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite förbättringar

Populärt val av Jenny, Sverige (Sverige fre 04 aug 2017)
“Vad som skulle kunna förbättras är någon hylla i badrummet som man tex kan ha tandborstar, necessären på och några fler krokar. Någon mindre kastrull i köket tex när man ska koka 2 ägg. Något större utbud i mini-affären hade inte skadat. Annars hade vi en mycket trevlig vistelse hos er. Tack! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Parkering och dusch

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 aug 2017)
“Parkeringen vid stugan är för liten. Utrymmet mellan muren bakom. parkeringen och bilen är för kort. Svårt att komma in och ut. Varför har man låtit göra en toalett/dusch som påminner om en husvagn när lägenheten annars är fin ? Det plastiga lilla utrymmet drog ner helhetsupplevelsen av boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stuga& sommarland

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Allt var mycket bra. Vattenland&sommarland och stugan var kanon👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice and spaciois place for a family holiday

Populärt val av Hanna, Storbritannien (Storbritannien mån 31 jul 2017)
“We enjoyed a lot our stay at Kneippbyn, the cabin was spacious enough for our family of 5 people and well equipped. We also liked the south facing terrace and partial sea view. Since we travelled with kids location close to Sommarland and Vattenland was perfect. It would be good to provide bathroom with some basic shower gell and maybe towels (and sheets) as well. To us it was not problem to bring our own bed linen etc. as we came by car but if we would have come by plane it would have been quite impossible. Overall very positive holiday experience!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Över förväntan

Populärt val av Somape, Sverige (Sverige mån 31 jul 2017)
“Vi bodde i tältbyn, som nästan var som att bo i en stuga. Det fanns allt som behövdes och vi hade en superbra vecka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Barnsäkerhet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Vi saknade fönsterspärrar samt spärr för ugn och lådor med knivar i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Average

Ej rekommenderad av Mahesh, Storbritannien (Storbritannien tor 27 jul 2017)
“Amenities are good but service disappoints. Staff are unaccommodating, unaware and unfriendly...I Believe Believe that this is due to inexperience. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villavagn

Populärt val av Mia, Finland (Finland mån 24 jul 2017)
“Belägen på vacker plats med fin utsikt. Lugnt område. Vänlig personal .”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews