Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (984 av 1173 rekommenderar) (196 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(984 av 1173rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 161-170 av 196)

saknar toapapper

Populärt val av Ebba-Lena, Sverige (Sverige mån 07 jul 2014)
“När det blev fler gäster på campingen saknades det toapapper och torkpapper på damtoaletten på kvällarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Helhet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 jul 2014)
“Jag tycker att det var generellt dyrt på de delar som barnen ville gå på som typ badet och om man då som vi har 3st plus vuxna så vart det väldigt dyrt.. Kan tycka att det borde ingå någon dag då man ändå hade bokat en vecka. Det var alltså 2400 + badet.. vilket vart 1250 för oss.. jag satte ju nåt i halsen.. men har man lovat barnen så har man..”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

på tok för dyr camping i förhållande til...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 aug 2013)
“på tok för dyr camping i förhållande till utbud.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vatten

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2013)
“Kändes märkligt att behöva lämna pant för att låna en vattenslang ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

En camping på värdens vackraste Ö

Populärt val av Fastlänningen, Sverige (Sverige tis 27 aug 2013)
“Bra och trevlig Camping som fungerar för alla. Lite dyrare, men man får valuta för de!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Modernare camping

Populärt val av Stefan, Sverige (Sverige lör 17 aug 2013)
“Hej jag är ganska nöjd i min helhet men önskar att ni rustar/renoverar upp dusch, toa och ect till en bättre standard. Mycket bra service och prisvärt på restaurang och så. Hade ju också varit trevligt om mi hade haft öppet Solsidan och Rotundan på söndagar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

En väldigt lättillgänglig camping med hö...

Populärt val av Fredrik, Sverige (Sverige tor 15 aug 2013)
“En väldigt lättillgänglig camping med hög standard i fin miljö. Det enda dåliga var att närbutiken saknade bröd någon morgon och att brödet sålde slut omgående övriga dagar... Utbudet i butiken var väldigt begränsat och till ockerpriser! 69kr för en liter juice tex. Varför inte införa förbokning av bröd så butiken kan beställa efter behov?!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Dyr camping med bra placering

Populärt val av fd_sommargotlänning, Sverige (Sverige ons 14 aug 2013)
“Att denna camping har 5 stjärnor är konstigt. 4 borde vra mer trovärdigt. Att campinggäster inte får rabatt till sommar/vattenland är upprörande. sänk priset på campingplats för husvagn med 100 koronor om inte vattenlandet ingår. Att dessutom ta 5 kronor/2,5 minut i duschen är hutlöst.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

En bit bort men ändå nära!

Populärt val av Medeltidsmäniska, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“Lugnt och bra men ändå gång och cykelavstånd till Visby mycket trevligt för både unga och äldre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kneippbyns Camping

Populärt val av Kapten Grogg, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“En välskött campingplats med jättefint läge nära havet, bra serviceutrymmen och väl utmärkta tomter. Barnklubb i världsklass! Vår 7-åriga dotter som jämför med barnklubbar på Mallorca, Gran Canaria, Cypern etc. tyckte det här var den bästa! Fint badland, sommarland och äventyrsgolf i direkt anslutning till campingen. Krogshow som var väldigt underhållande och proffsig på restaurangen. Nära till Visby med allt vad det innebär i form av butiker, resaturanger mm. Bra service. På minussidan så måste nämnas att städningen verkligen var undermålig, under de 10 dygnen vi bodde där så fanns samma fläckar kvar på golven under hela vistelsen. Spindelnät fanns det t.ex gott om på toaletterna som för övrigt inte kändes fräscha trots att de var ganska nya och i bra skick. Varmvattnet kom och gick lite som det ville i duschar och disk. Bortsett från det så var allt väldigt bra och om vi hamnar på Gotland igen så är det förmodligen Kneippbyns Camping vi bor på!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews