Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (984 av 1173 rekommenderar) (196 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(984 av 1173rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 171-180 av 196)

5 stjärnor med avdrag

Ej rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“Tekniskt sett är campingen bra. Campingupplevelsen blev medelmåttig på grund av en ständigt pågående trafik av olika servicefordon. Arbetet behöver givetvis göras på något sätt. Området är välskött och bra städat. Kneippbyn är den första camping jag besökt där det inte fanns ordnat med slang för påfyllning av dricksvatten, dock finns massor av tappställen. Detta borde framgå tydligt i info, med uppgift om vilken utrustning som behöver medföras. Jag kan inte avgöra om det är Kneippbyns storlek i sig, eller det stora antalet hyrstugor som gör att campingupplevelsen inte når upp till 5 stjärnor, möjligen 4(-). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 0 av 0

sevicehus

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2013)
“för få toaletter och duschar, standard sådär. platsen för vår husbil va mycket bra jag tycker att priset för att övernatta på campingplatser överlag har nått taket, under vår 3-veckors semester i Sverige var Kneippbyn den i särklass dyraste. Mycket trevlig personal!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Campingupplevelse

Populärt val av Christina, Sverige (Sverige tor 08 aug 2013)
“Fantastiskt läge med strålande havsutsikt från vårt hyrda familjetält. Mycket bra planerat där campingtomterna ligger i etage för bästa utsikt. Mycket att göra och perfekt för barnfamilj.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra camping men kanske inte riktig 5 stjärnig standard

Populärt val av Cybbo, Sverige (Sverige mån 05 aug 2013)
“Bra aktiviteter för barnen men gemensamhetsutrymmen och servicehus börjar bli slitna med mögel i taket i duscharna. Städning OK men under förväntan. Affären har ett väldigt litet sortiment livsmedel till ohumana priser. Service OK och Ok matställen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

pris

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2013)
“Tältade med ICA-rabatt det bidrog till bra pris! Normalpris för tält annars i överkant!”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Dusch

Populärt val av Patrik, Sverige (Sverige tor 01 aug 2013)
“Det var lite smutsigt i duscharna annars mycket bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Inköp av mat

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2013)
“Dåligt utbud av matvaror”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

Mycket bra att funktionshindrade har läg...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jul 2013)
“Mycket bra att funktionshindrade har lägre pris på vattenlandet! Ni borde ha egen toalett med egen nyckel till funktionshindrade så de slipper stå i kö och vänta när "normal fungerande" använder handikappduschen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Livsmedelsbutik?!

Populärt val av Anna Hansen , Sverige (Sverige fre 12 jul 2013)
“Vi var jättenöjda med vistelsen på kneippbyn. Vattenlandet och sommarlandet va mycket uppskattat av både oss vuxna och av alla barnen. Men måste säga att det är under all kritik att det inte fanns någon livsmedelsbutik. Det lilla utbud som fanns i souvenirbutiken kan man ju knappt räkna. Och med tanke på att det stod i beskrivningen att det fanns välsorterad livsmedelsbutik så va det ett stort minus. Ganska små tomter, svårt att få rum med både husvagn, förtält och bil. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Toppen

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige tis 09 jul 2013)
“Vi hyrde ett tält och det var jätte bra,det enda negativa var att det var en bit till toaletterna. Vi kommer nästa år igen men då blir det ett hus för vi kommer att stanna minst 2 veckor. Allt annat var toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews