Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 85% 1449 av 1707 rekommenderar (376 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(1449 av 1707 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Service 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 376)

Vatten

Ej rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige tis 01 aug 2023)
“Sämre betyg ges eftersom det saknades kranar ute på campingen till att hämta vatten till husvagn. Vatten fick hämtas i servicebyggnad. Tungt att bära och långt att gå. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 3 av 5

Camping

Populärt val av Frida, Sverige (Sverige tis 01 aug 2023)
“Över lag var vi nöjda med campingen. Om vädret inte hade varit bra hade vi nog saknat en inomhusaktivitet, tex ett pysselrum där barnen kan hänga. Tycker nog att badland/sommarlandet var i det dyraste laget. Fick dock en rabatt för att vi bodde på campingen vilket uppskattades. Nu hade vi fint väder så de kunde aktivera sig utomhus. Mycket stort plus för morgon- kvällsbad. Fin anordning nere vid stranden och stora och breda vägar inne på campingområdet. Närhet till det mesta. Överlag väldigt nöjda och kommer definitivt att återkomma. Bra service både i telefon och i reception. +++++”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Rekommenderar

Populärt val av Husvagn, Sverige (Sverige tis 01 aug 2023)
“Mycket bra camping rekommenderar varmt att boka här, Men personalen i receptionen skulle behöva träna mer på informera kunderna hur allt går till, merrän säga välkomna här är ert inchecknings kuvert er plast är nummer xx.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Trevliga

Populärt val av Elly , Sverige (Sverige mån 31 jul 2023)
“Bästa campingen på Gotland ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Säkerhet

Populärt val av Be, Sverige (Sverige mån 31 jul 2023)
“Folk kör bil elsparkcykel och vanlig cykel, nedför backen på campingen, blev nästan påkörd, sätt upp väghinder, gupp i vägen el dyl, dags o investera i nya kokplattor dessa funkar inget vidare”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 0 av 0

Rekommenderar

Populärt val av PB, Sverige (Sverige mån 31 jul 2023)
“Familjen bestående av mamma, pappa, pojke 10 år och tjej 5 år hade fantastiska dagar. Vattenland och Lekland var så roligt för både stora och små. Det ända som gör att den sista stjärnan inte klickades i är för att i vårt tycke kunde servicehusen varit lite fräschare. Men det har nog mer med grisiga gäster att göra en personal som kämpar hårt. Vi kommer gärna tillbaka ❤️”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Familje camping

Populärt val av Ersa , Sverige (Sverige sön 30 jul 2023)
“För familjer med barn är det jätte bra men 2 st vuxna så där Finns inte någon riktig havs bad ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mera städning på toaletter, fräscha upp ...

Populärt val av Kicki, Sverige (Sverige sön 30 jul 2023)
“Mera städning på toaletter, fräscha upp detaljer(speglar på vissa toaletter) Sätt upp lappar om att ta reda på håret dom som känner eget ansvar som lämnas i duschen/silarna. Kolla campingtomterna(jag tog bort minst 30 cigg fimpar(så äckligt plats 70) annars fyra ⭐️⭐️⭐️⭐️ utav fem”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Dusch

Populärt val av Tk, Sverige (Sverige sön 30 jul 2023)
“Herrarnas duschar skulle städas bättre”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Helt ok camping

Populärt val av Jim, Sverige (Sverige lör 29 jul 2023)
“Vår plats på campingen var inte det bästa eller roligaste, inträngd bland 2 andra i mitten. Men dom var trevliga! Ser gärna att man kan välja platser vid bokning. Mycket bra att man inte behöver checka ut förens 14:00! Mycket uppskattat med camperclean för toan! Dessutom gratis! Däremot är städarna katastrof. Man stängde av BÅDA servicehusen i över 1 timme! Detta betyder att man varken kan gå på toa eller duscha nånstans. Dessutom helt fel tid. På em 15-16 kommer alla tillbaka från bad osv och vill duscha och greja. Samma på morgonen, städa inte kring 09-10 då är ju typ alla påväg o höra morgon toa eller innan ingång till vad/park. Kontrollera alla skåp regelbundet, i ett av dom var tex säkringen inte helt ok. Utlösare är defekt. Sen gällande ”VIP” för boende. Vad var det för vip? Bada i lagunen 2 ggr. Thats it… vip borde betyda betydlig mera, än bad. Kan vara allt från olika super rabatter i appen till ingång till bad o park innan alla andra utomstående eller likn. Hyra cykel billigare kanske? Vip shuttle tor Visby? Mm.. Vill man tex köpa gute glass eller mjukglass, då måste man betala in sig i bad eller parken, går ej köpa utanför? Varför? Bör gå enkelt att lösa. Finns verkligen potential att bygga ut hela anläggningen. Ta ett studiebesök på Böda och lär er massor! Denna 5-stjärniga camping är referens när det gäller camping. Tack för en annars fin anläggning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews