Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (1036 av 1232 rekommenderar) (198 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1036 av 1232rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 198)

camping

Populärt val av Lillan, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Bra och kunnig personal. Ordning och reda Bra säkerhetstänk”
Kneippbyn Camping svarar (sön 12 aug 2018)
Hej Lilian, Roligt att Ni blivit väl bemötta och att ni haft en trivsam vistelse hos oss på Kneippbyn. Vi tackar för denna sommar och önskar Er välkomna tillbaka nästa år. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Personalen

Populärt val av Thomas, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Personalen i receptionen gör skillnaden. Tredje året jag bor här under Almedalen och jag slås alltid av den otroligt trevliga personalen som tar emot, svarar på frågor, vid utcheckning mm Ni är fantastiska allihop ”
Kneippbyn Camping svarar (sön 12 aug 2018)
Hej Thomas, Va roligt att Ni blivit väl bemötta av vår personal under Er vistelse här hos oss på Kneippbyn. Vi tackar för den här sommaren och önskar Er välkomna tillbaka nästa år. Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra men lite ocharmigt

Populärt val av Malin, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Då vi reste med två barn och hade som mål att besöka sommarland och att vara nära Visby så fyllde campingen vårt syfte. Vi kom från Fårö och Sudersand och hade den upplevelsen i bagaget. Jag och mannen konstaterade att vi aldrig skulle ha valt campingen om vi inte haft barn och hade sommarlandet som mål. Servicehuset var ganska ofräscht, varje gång man skulle på toa så fick man leta för att hitta en toalett som inte var äcklig. Diskdelen var fräsch men enbart tre diskhoar gjorde att det skapades kö. Då campingen saknar riktig badplats så skulle jag tycka att campingens gäster kunde få bada i Den nybyggda pooldelen till ett bra pris. Ska en familj in på vattenland varje dag blir det väldigt dyrt.”
Kneippbyn Camping svarar (sön 12 aug 2018)
Hej Malin, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Vi beklagar att servicehusen inte hållit den standard som den skall vilket beklagligt. Den nybyggda poolen har samtliga boende gäster gratis tillgång till före Vattenlandets öppning samt senare under högsäsong även en stund på kvällen, dagtid är den integrerad med Vattenland och då behöver man lösa entré biljetter. Vi hoppas trots allt att Er totala upplevelse av Gotland och Kneippbyn varit bra och vi önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mysig

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jun 2018)
“Campingen var mysig. Mycket att göra och uppleva. Fint ställe nära vatten bra utsikt. Dock tycker jag att det skulle vara mordernare dusch och toa,dom var inte så trevliga.Trevlig personal fint bad och lekland. Bra camping för barnfamiljer.”
Kneippbyn Camping svarar (sön 12 aug 2018)
Hej, Tack för Din dina synpunkter dom är viktiga för oss i vårt ständiga förbättringsarbete och vi tar med detta framåt. Det är roligt att läsa att Er totala upplevelse hos oss på Kneippbyn verkar vara positiv. Vi önskar er en fortsatt fin sommar och varmt välkomna tillbaka till nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Jättebra camping på alla sätt! Synd att ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 21 jun 2018)
“Jättebra camping på alla sätt! Synd att det inte är badvänligt i havet eller finns ngt avgiftsfritt bad att tillgå.”
Kneippbyn Camping svarar (tis 26 jun 2018)
Hej, Va roligt att Ni är nöjda med campingen här hos oss på Kneippbyn. Efter midsommarhelgen öppnade vi vår nybyggda pool som är kostnadsfri och tillgänglig för våra boendegäster på morgonen samt på kvällen. Nästa gång Ni kommer till oss kan finns det möjlighet att nyttja den! Varmt välkomna tillbaka och fortsatt fin sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Ang vår vistelse i Kneipbyn

Populärt val av Inga-Lill Hermansson, Sverige (Sverige tis 10 okt 2017)
“Svårt att recensera då det var stängt överallt. Tyckte att duscharna var lite sunkiga men för övrigt var det fint. Sevicehuset var fantastiskt att ha att tillgå och personalen vi mötte i receptionen väldigt hjälpsamma”
Totalupplevelse 5 av 5

Bra camping men med sina brister

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Tältade och hade en fin plats i utkanten av campingen med utsikt över havet. Personalen vi hade kontakt med var trevlig och service inriktade. Dock så upplevde vi att toaletterna bland annat inte blev städade mellan två dagar. En liten irriterande sak var att det fanns en regel för när man fick åka in på campingen, infarten var stängd ifrån 22.00, men det var fritt fram att åka ut när man ville. Vilket gjorde att vi blev väckt runt 03.00 / 04.00 en morgon då grannarna packade ihop med sina lätt trötta ungar. Antingen har man det öppet hela tiden eller så anser vi att det är rimligt att man inte heller får åka ut när man vill. Vi antar att målet är att minska störningen för de boende vilket misslyckades. I det totala hela så var det en fin camping men som på sina ställe behöver lyfta sig några snäpp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Duschar och toaletter.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 aug 2017)
“Ofta skräp på golvet. En gång när min son skulle duscha var silen full av hår. Cigarett låg också i duschen när han skulle duscha trots rökförbud på toaletterna och duscharna. Urinlukt på vissa toaletter. Jag säger detta pga att detta är en 5 stjärnig camping. Annars var det en mycket fin camping. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Div

Populärt val av Joakim, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Det var ganska snålt med diskplatser i köket och det fanns inga diskställ, det var ofta lång kö för att diska. Överlag var det en bra camping”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Mycket dåligt

Populärt val av Aldrig mer, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Vi bokade en vistelse för tre husbilar i Mars och fick reda på att vi var tvungna att boka husvagnsplatser på 9x9 meter för att våra bilar var så stora vi hade även önskemål om att stå tillsammans. Vid ankomst blev vi hänvisade platser på campingen som var så små att våra bilar ej fick platschef om vi ståt kvar hade vi spärrat av all trafik för övriga. Vi fick då nya platser men var då utströdda på hela campingen vilket inte var så lyckat med tanke på att vi åt tillsamns. En dag kom det en man med en trimmer och skulle klippa vallen bakom oss när vi satt och skulle äta. Han fullständigt struntade i oss och bara fortsatte klippa tills gräset för over vårt bord, mat och dricka då fick jag handgripligen stoppa honom varpå han ryckte på axlarna och gick och vi fick avsluta vår lunch. Toaletter och duschar var otroligt skitiga och äckliga papper på golv och allmänt ostädat många toalettstolar stod och rann. I duschen möttes jag en dag av en nedblodad dambinda på klädhyllan. Vi försökte göra ledningen uppmärksam på vår synpunkter men utan resultat”

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2020-11-20 18:05:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews