Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (984 av 1173 rekommenderar) (196 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(984 av 1173rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 196)

Camping

Populärt val av Campinggäst, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Det var en hyfsad camping men absolut inte värd 5 stjärnor. Vissa tomter är väldigt svårtillgängliga när det gäller att placera husvagnen på rätt sätt (smalt mellan tomterna mitt emot varandra). Halvhyfsad standard i ekonomiutrymmena och få toaletter. Jag skulle ge 4 stjärnor för det där lilla extra som behövs för 5 stjärnor saknas. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Semester på Gotlamd

Populärt val av Petra, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Vi var nöjda med campingen - mycket trevlig personal! Tyvärr har många svårt att tex lämna en toalett som man själv vill finna den! Skölja ur handfatet, slänga papper och trycka nercder i korgen! Skura ur toaletten om det behövs. Använde inte servicerummet. Mycket fin tältplats med el och fin utsikt. Badlandet var en besvikelse, iskallt vatten -det blev 5 åk för barn och man, dyra åk för 840:-. Men överlag en mycket trevlig vistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Camping med husdjur

Populärt val av Kalle, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Trevlig campinganläggning med bra faciliteter. Saknade hunddusch då familjen reser med husdjur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Patrik, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Vi besökte Kneippbyn för 3:e året i rad och är lika förtjusta som första gången. Jättefin camping men supertrevlig personal som alltid hjälper till om det behövs. Jättebra allmänna utrymmen. Helt klart värt sina stjärnor ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Kneip

Populärt val av Hundägare, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Trevlig camping med långa fina promenadstråk och god mjukglass. Perfekt att ha med hunden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Affär

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 05 aug 2017)
“Katastrof att det inte finns en bra livsmededelsaffär inne på området! Borde ingå vettig wi-fi användning i priset (som många andra har). Finns ganska dåligt med aktiviteter förutom badland/lekland, vilket gör att det inte finns anledning att stanna längre...”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vatten!

Populärt val av Vatten., Sverige (Sverige fre 04 aug 2017)
“Hej det är tredje året i rad som jag bott hos er. alla tre åren har det pratats och informerats på era duschdörrar om att det är dåligt med vatten på Gotland. Men alla tre år har det stått och runnit vatten i flera toaletter på grund av dåligt underhåll och service.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Fantastisk beliggenhet

Populärt val av Laila, Norge (Norge fre 04 aug 2017)
“Ligger i naturskjønne omgivelser. Hav utsikt.Fantastisk solnedgang. Kort vei til Visby. Fin utganspunkt for sykling. Mye å finne på for store og små på campingen. Morsomt badland og eventyrland i nærheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Det var bra att det var nära för oss som...

Populärt val av Familjen G, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Det var bra att det var nära för oss som ville gå in på sommar/vattenlandet. För övrigt tyckte vi att campingen var rätt tråkig. När campingen kostar så mycket som den gör borde duschar ingå. Det borde finnas laddningsstationer för duschkortem på alla service hus.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

hundvänligt

Populärt val av Karolina, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Hej! Vi har just varit hos er i 3 nätter. vi är en familj på fem personer plus en hund, Golden retriever. Jag är så otroligt nöjd och lycklig över hur enkelt det var att ha med hunden hos er. Hunden fick följa med överallt och det förenklar så mycket för oss som har barn i åldrarna 5-11 år. Alla kan vara med hela tiden, en slipper att hela tiden vänta någonstans med hunden. Stort tack för detta. En jättefin camping med bra nöjespark och badland, ligger otroligt vackert. Vi är mycket nöjda och längtar redan tillbaka. Om man ska förbättra något, så hade jag önskat lite mer utbud i livsmedelsbutiken. Vanligt "campingmat". ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-19 18:30:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews