Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  Visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (1036 av 1232 rekommenderar) (198 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(1036 av 1232rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 198)

Det var bra att det var nära för oss som...

Populärt val av Familjen G, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Det var bra att det var nära för oss som ville gå in på sommar/vattenlandet. För övrigt tyckte vi att campingen var rätt tråkig. När campingen kostar så mycket som den gör borde duschar ingå. Det borde finnas laddningsstationer för duschkortem på alla service hus.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

hundvänligt

Populärt val av Karolina, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Hej! Vi har just varit hos er i 3 nätter. vi är en familj på fem personer plus en hund, Golden retriever. Jag är så otroligt nöjd och lycklig över hur enkelt det var att ha med hunden hos er. Hunden fick följa med överallt och det förenklar så mycket för oss som har barn i åldrarna 5-11 år. Alla kan vara med hela tiden, en slipper att hela tiden vänta någonstans med hunden. Stort tack för detta. En jättefin camping med bra nöjespark och badland, ligger otroligt vackert. Vi är mycket nöjda och längtar redan tillbaka. Om man ska förbättra något, så hade jag önskat lite mer utbud i livsmedelsbutiken. Vanligt "campingmat". ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Typisk camping för familjer med små barn...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Typisk camping för familjer med små barn, där semestern ska kretsa kring barnen. Tyvärr är det alltid något som är trasigt eller saknas på damtoaletterna i servicehuset. Med tanke på hur många som använder det behöver den ses över betydligt oftare. Vill man koppla av välj en annan camping. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Bra camping med fint läge. Med en underb...

Populärt val av Henric Johansson Hjo , Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Bra camping med fint läge. Med en underbar busklubb för barnen med bra aktiviteter. Och roligt sommar och vattenland. Tyvärr inget havsbad som man skulle kunna önska sig. Negativ är servicehusen det stora gula va de problem med vattnet redan förra året jummet när man skulle diska och duscha. I år va de is kallt så vi blev förskylda och sjuka nästan hela familjen så nästan dom 2 första veckorna vi va där så hade vi ingen ork att göra något. Och de man fick va pengar tillbaka för de det kostade att duscha. Vi missade rätt mycket tid för att kolla runt på Gotland och göra saker. Men sen fixades vattnet till. Städningen är väl inte den bästa alltid papper på golvet och smutsigt och ofta slut på tvål. Papper är väl slarviga gäster som är mest ansvariga för. Sen tycker jag ni ber gästerna spara på vattnet i dusch o så vidare. Men att toaletterna är så dumma så dom står och rinner vatten för att spolknapparna funkar lite sådär fixas inte till. Kan ju tycka de viktigaste är väl ändå att ni som bor och har camping på Gotland ser till att spara först innan ni sätter upp lappar att gästerna ska göra de.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Trevlig personal, bra utbud på mat, städ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 jul 2017)
“Trevlig personal, bra utbud på mat, städat. Önskar en lekplats till ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Städning

Populärt val av Helen, Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“Det var sådan otrolig skillnad i år på städning i servicehusen, tidigare har det alltid varit perfekt men i år verkade det som bortglömt. Redan tidigt på fm var det slut på tvål, toapapper på golvet mm. Trist när det annars är en så fantastisk camping med perfekt läge!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Städningen på servicehusen var inget vid...

Populärt val av Stefan H, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Städningen på servicehusen var inget vidare .... Hårbollar i duscharna ,ostädade toaletter på morgonen .. Dyrt för boende på campingen att besöka vattenland och äventyrspark... Skitigt vatten i vattenlandet .. Men vi är nöjda ändå ... fin camping , bra läge bra väder och trevlig personal ..”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Toalett

Populärt val av Maria, Sverige (Sverige tis 18 jul 2017)
“Hej! Tyvärr upplevde vi att toaletterna var dåligt städade, ofta utan tvål och toalettpapper. Och köket dåligt utrustat för de som tältar. Jag frågade er innan om det fanns tex vattenkokare, micro o så o fick ett kort svar att det fanns ett kök att laga mat i. Tyvärr funkade ju inte vattenkokaren som fanns. Betyget blir inte tipptopp tyvärr! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vi hade en mycket trevlig vistelse på Kn...

Populärt val av Ludvigsson, Sverige (Sverige tis 18 jul 2017)
“Vi hade en mycket trevlig vistelse på Kneipbyn. Roligt med aker att göra och vacker omgivande natur. Tyvärr gick det inte att lösa enbart till sommarland. Vattenland och sommarland gick på 325 kr. Barnen vill gärna gå på sommarland men är lite får små för vattenrutchkanorna på vattenlandet - tyckte vi. Ekonomibyggnaden låg när och bra och det var alltid rent och på tolatetter och i kök. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra läge, bra kök. Dåligt uppmärkt servi...

Populärt val av Camilla, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Bra läge, bra kök. Dåligt uppmärkt servicehus, borde vara uppdelat för män och kvinnor. Rinnande toaletter borde repareras inte minst för att spara vatten. Total upplevelse ändå bra. Trevlig personal!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews