Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (984 av 1173 rekommenderar) (196 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(984 av 1173rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 196)

Servicehus

Ej rekommenderad av Gunsan, Sverige (Sverige tis 02 aug 2016)
“För få diskmöjligheter, luktade ofta lite illa på toaletterna, duschtid utlovad 4 min, var dock endast 3 minuter, duschutrymme bra med hyllor o krokar. Bra med familjetoalett. Hittade ingenstans att återvinna pantburkar/flaskor. Bra bemötande i receptionen. Synd det inte finns badstrand vid campingen. Kunde också finnas något specialpris för boende till sommar/vattenland”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Bra camping, men vatten och servicehus ligger för långt bort

Populärt val av Erik, Sverige (Sverige mån 01 aug 2016)
“För långt till vatten - borde sitta i ändarna på varje rad. För långt till servicehuset när man bodde längst bort.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Tältsemester med övernattning på kneippbyn

Populärt val av Lottiz, Sverige (Sverige sön 31 jul 2016)
“Trevlig och fin camping som ligger precis vid havet. Platserna var bra man låg på, vi valde en husvagnsplats med el. Det fanns mycket att göra på campingen och kök, dusch, toalett. Förutom vatten och sommarland (som kostar extra) fanns en liten lekplats. Personalen serviceinriktade och hjälpsamma. Minus var städningen. Toaletterna och duscharna kändes inte fräscha, papper på golvet, smutsigt och i taken spindlar o nät. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Serviceutrymmen

Populärt val av Mangan, Sverige (Sverige tor 28 jul 2016)
“För få toaletter, inga kontakter vid speglar för fön, rakapparat etc. Mörka toalettutrymmen vid speglarna. Vid diskutrymme fanns bara en papperskorg i ena änden av rummet. Bra bemötande av personal. Fick t.o.m. öronproppar då vi fick tältplatsen närmast lekplatsen.. Bra att bord fanns vid tälten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Bra bättre bäst

Populärt val av henke, Sverige (Sverige tor 28 jul 2016)
“Det skulle behövas städas mer i servicehusen dom såg riktigt tråkiga ut alltid rätt så ostädat. Lite för dyrt med sommar och vattenland. Borde bli mer rabatterat när man ligger 2 veckor eller mer. Barnklubben tycker vi va mycket bra. Även underbara platser för husvagn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 4 av 5

Fint men inte femstjärnigt.

Populärt val av Carro, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Campingen låg väldigt fint vid havet och nära Visby centrum och det fanns saker att göra för barnen. Vi har bott vid en femstjärnig camping förut och Kneippbyn nådde tyvärr inte upp till den standarden. Det behövs fler diskhoar samt diskställ vid dessa. Städningen i hygienutrymmen vid duscharna var dålig med tanke på hur mycket folk som bor på campingen. I taket hängde flertal spindelnät med halvstora spindlar. Fönstren var smutsiga. Sedan tycker jag att det är lite snålt att man ska betala 5 kr för att duscha i 4 min. Jag och min dotter hann aldrig få ur balsam ur håret på den tiden vilket gjorde varje duschning dyrare för oss. Med tanke hur stor campingavgiften är så borde det inte kosta alls eller vara billigare per minut. Det kan bli en del penger för en hel familj som stannar lite längre. Sedan vore det bra att sätta skyltar vid färskvattenkranarna på området så att man vet om det är dricksvatten i dem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Gotland i högsäsong

Populärt val av Annica med Familj, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Campingen var ok, men vi hade förväntat oss mer för att den är 5-stjärnig. Nästan ständiga köer till disk, toaletter och dusch. Finns för få toaletter och diskplatser. Städningen bör även utföras oftare när campingen är fullbelagd, framförallt på toaletterna. Kommer från Gustavsviks camping i Örebro som också är 5-stjärnig och den campingen har en helt annan standard, mer att göra på campingen för alla familjemedlemmar som inte kostar, bättre lekland och äventyrspark. Där finns mycket att titta på för Kneippbyn.... Det Kneippbyn har är dess fantastiska läget som dock kompenserar lite grann, iaf för oss vuxna....”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Allt bra förutom städning i dusch och to...

Populärt val av Hanna, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Allt bra förutom städning i dusch och toalett utrymmen. Vid högsäsong bör det städas oftare. Under vår vecka låg samma smuts i duscharna”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Kneipp

Ej rekommenderad av Bleking, Sverige (Sverige tis 26 jul 2016)
“Ska vara en 5-stjärnig camping men utan badland o lekland så tycker jag att själva campingen bara är 3-stjärnig. Servicehusen ok, restaurangerna dyra o inte särskilt bra. 250 kr/per för att bada är dyrt för en barnfamilj o det finns ingen badstrand man kan använda. Det ligger vackert vid havet men som sagt ingen 5:a.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Städning

Populärt val av Ankan, Sverige (Sverige tis 26 jul 2016)
“Vi var mycket nöjda med camping vistelsen. Det kunde ha funnits ett servicehus till. Lite för få toaletter och duschar. Även vid köket var det kö för att diska . Det fattades toapapper vid ett flertal gånger på toaletten. Sedan borde det finnas något som drog ner hastigheten (farhinder) inne på campingen. En del bilar m.m.kom lite väl fort ibland. Men i det stora hela så var vi nöjd. Visstja ! Saknade lite information om vad som gällde på campingen. När skulle det vara tyst tex.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews