Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 141)

Nöje

Populärt val av Flipper, Sverige (Sverige tor 18 jun 2015)
“Service och bemötande bra, men frukosten kan man definitivt förbättra med bättre kvalitet på bröd och lite mer frukt och grönt.”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (ons 24 jun 2015)
Bästa gäst, Vi är glada att Ni upplevde vår service och bemötande positivt. Vi tar med oss Era synpunkter för vårt fortsatta arbete att bli bättre. Välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Dåran, Sverige (Sverige tis 02 sep 2014)
“Mycket fint fina rena toaletter o duschar mysig stugby”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&B i fiskestugan på Kneippbyn juli 2014

Populärt val av mor och dotter, Sverige (Sverige tis 12 aug 2014)
“Härlig utsikt, vågornas brus gjorde att man nästan drömde att man sov på stranden. God frukost och en charmig busschaufför. dock var sängen för smal att dela med någon annan än en partner ( 160 cm ) jobbigt att grillar var placerade så nära om man inte tål oset men så är det väl på en camping. en annan sak som behöver förbättras var belysningen. Kolsvart att ta sig till stugan och stranden. en liten gatlykta behövs. Pannlampa eller ficklampa rekommenderas tills dess. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt.

Ej rekommenderad av Michelle, Sverige (Sverige tor 24 jul 2014)
“De var första gången jag var på Gotland. Både jag och min dotter fick några väldigt mysiga minnesvärda dagar. Jag blev överraskad av hur bra somarlandet och vattenlandet var. Bra priser och verkligen trevlig personal, så de var uppskattat. Var bara en sak jag tyckte var lite dåligt, och de var att bussen (Kneippbyns egen buss) borde ha gått någon mer tid mellan kl. 11.00 och kl. 15.00. Våran färja gick nämligen 14.45 så vi vart tvungen åka kl. 11.00 bussen vilket gjorde att de blev långtråkig på färjeterminalen. Och de andra bussarna hade ju sina busshållplatser en längre bit bort vilket man inte orkar ta sitt bagage i värmen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack för en kanonweekend!

Populärt val av Pia, Sverige (Sverige ons 09 jul 2014)
“Otroligt fin och serviceminded personal, det har ni och det är bland det viktigaste ett företag kan ha. Vid missöden löstes problemen snabbt och utan diskussion. Jag skulle önska en bordsfläkt under högsäsong, antingen att hyra eller fastlimmad på bordet, inskrivet i inventarierna eller liknande. Men det hade varit kanon. Jag tycker också att duscharna uppe vid annex 2 är bedrövliga. Det fungerar, absolut! Men en renovering skulle inte skada. Och högre tryck i slangen! Uppskattade att vår frukostbiljett byttes ut mot värdebiljett till frukostbricka på färjan men dock måste ni lämna en biljett per person. De ger inga gratisbrickor till barn oavsett ålder. Vi fick endast biljett för oss vuxna då ni sa att vi inte skulle behöva någon biljett för dottern på två år. Så, något att tänka på! (Turligt nog har färjan lika bra personal så vi fick en bricka ändå, gratis) Men helhetsupplevelsen är svårslagen, vacker miljö och bra väder. Tummen upp för Kneippbyn resort! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&B Kneippbyn

Populärt val av Agneta, Sverige (Sverige sön 18 aug 2013)
“Efter några år på samma boende kan jag inte vara annat än nöjd. Helt klart prisvärt! Är det något jag över huvudtaget ska ge lite minuspoäng för är att det kanske borde fixas till lite när det gäller området runt boendet (jag har bott på Annex 1 och det är ganska mycket buskar och träd som kanske skulle ansas), samt att duscharna börjar bli lite slitna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Plussidan: Sköna sängar och gott om förv...

Populärt val av Lotta, Sverige (Sverige tor 15 aug 2013)
“Plussidan: Sköna sängar och gott om förvaring. Prisvärt! Minussidan: Ganska lyhört till rummen bredvid. Dålig ventilation på rummet. Saknar gemensamt kylskåp att lägga dryck mm i. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett leende gör så mycket!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2013)
“Hej! Frukostpersonalen gorde sitt arbete med att fylla på frukostmaten och plocka undan brickorna, men de såg väldigt trötta ut. Det var bara en som sa godmorgon på de frukostar som jag åt på B&B. Det var riktigt trevligt! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kneippbyn Bed & Breakfast

Ej rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tor 08 aug 2013)
“Jag var i det stora hela nöjd, men rummen var ofräscha och det var massa tvestjärtar inne i rummet. De drar sig till mörker och fukt så man kanske kunde fräscha upp rummen genom att bara lägga in någon mellanmörkt nytt golv och måla väggarna vita eller någon annan ljus färg. Toaletten/duschen närmast oss i annex 2 var inte fräsch. Det tog emot att gå in där och duscha. Den toaletten på väg ner från annex 2 till receptionen var mycket fräschare. Bortsett från rum och toalett/dusch så var Kneippbyn väldigt mysigt och vi kommer nog åka tillbaka, men jag vet inte om jag kommer hyra B & B. Om ni har renoverat de så bli det de igen :) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Perfect B&B

Populärt val av Nici, Tyskland (Tyskland tor 08 aug 2013)
“We stayed three nights at the B&B and ist was really great. There were a lot of things to eat at breakfast and the staff was really nice. The only Thing that we didnt like, was that there were only a few Things written in english... But that wasnt only a Problem of the B&B but also of the whole City.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews