Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  Visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (713 av 852 rekommenderar) (147 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(713 av 852rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 148)

Cykelavstånd till Visby

Ej rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige tis 21 jul 2015)
“Ok avstånd med cykel Dåligt att man inte har tillgång till någon pool utan måste köpa vattenlandsbiljett för att bara få svalka sig då man inte så lätt kan bada i havet Väldigt begränsat med toaletter på annexen då det är många som bor”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (fre 24 jul 2015)
Bästa gäst, Dina synpunkter är viktiga för oss och vi värdesätter dem då vi alltid arbetar med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse av Er vistelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

tveksamt att boka igen

Ej rekommenderad av B.L, Sverige (Sverige mån 20 jul 2015)
“Rummet var okej. Damtoan glappa ljuskontakten. Herrtoan var så grisig att mina barn vägrade gå in där. Mycket lyhört så det var skönt när det blev tyst. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (fre 24 jul 2015)
Bästa gäst, Vi beklagar att städningen inte var i ett gott skick. Era synpunkter är viktiga för oss i vårt arbete med att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse här på Kneippbyn Resort Visby var positiv och önskar er varmt välkomna tillbaka. /7Annica
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sova i trädkoja

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2015)
“Spännande trädkoja som tyvärr hade för många kajor som tjattrade och störde nattsömnen. Något smala sängbäddar, annars ok. Fågelskit på altaner gjorde att man inte ville vistas på dem. Kul att få klättra upp till och även klättra inuti kojan, kul!”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (mån 20 jul 2015)
Bästa gäst, visst är det en spännande och litet äventyrligt sätt att övernatta. Bäddarna är, som det framgår i vår objektsbeskrivning, endast 70 cm breda vilket är smalare än vanliga bäddar. Vi hoppas att Er totala upplevelse av övernattningen var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Semester kneippbyn

Populärt val av Helena, Sverige (Sverige tis 07 jul 2015)
“Vi hade en jättefin helg i Kneippbyn. Bara ett par saker som kunde varit bättre: maten kunde varit godare , frukosten var inte så god, för helhetsintrycket är maten viktig. Gott bröd, färsk frukt, scrambled eggs..lunchbuffén var inte heller någon höjdare vare dig för barn eller vuxen. Sommarlandet var fantastiskt, det vi önskade oss var en pool för enbart bad i sommarlandet, vi är inte så intresserade av vattenrutchkanor och hade hellre haft en badpool i sommarlandet. Som helhet dock en lyckad vistelse.”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (mån 13 jul 2015)
Bästa gäst, vi värdesätter Era synpunkter och tar med oss det i vårt fortsatta arbete med att utvecklas. Vi är glada att Er totala upplevelse här på Kneippbyn Resort Visby var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ok opphold, men litt vel liten primitiv hytte/stuga.

Populärt val av Liten familie :), Sverige (Sverige sön 28 jun 2015)
“Kun kaldt vann i hytta og veldig trangt. Litt lite utvalg av pålegg til frokost + at vi synes det var veldig tidlig som frokosten stengte i og med man er på ferie og vi hadde en baby som må stelles og mates først. Frokosten var allerede stengt 9.30. Men servicen ellers var veldig bra og hytta er helt ok om man er innstilt på å leve litt intimt og spartansk. Sikkert bedre når været er varmt og man kan sitte ute. Restauranten har fantastisk utsikt og campingen er midt i blinken for barnefamilier! Masse å finne på her og kort vei til Visby. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (ons 01 jul 2015)
Bästa gäst, Bed&Breakfast är en enklare variant av boende vilket framgår i våra beskrivningar. Vi tackar för Era synpunkter och tar med oss det i vårt fortsatta arbete med att bli bättre. Vi hoppas att Er vistelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby.//Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt ok undantag frukost

Populärt val av Dan, Sverige (Sverige ons 24 jun 2015)
“Allt ok men frukost var mycket billig”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (fre 26 jun 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Era synpunkter och vi tar med oss det i vårt fortsatta arbete att bli bättre. Vi hoppas att Er totala upplevelse här på Kneippbyn Resort Visby var positiv. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sängar

Populärt val av Viccan, Sverige (Sverige lör 20 jun 2015)
“Våningssängarna var i väldigt dåliga skick. Skulle vilja uttrycka osäkra/farliga. Satt ihop, men ruckade på sig väldigt lätt. Ribborna under sängarna satt lösa och rörde på sig så att man kunde rasa igenom. Madrasser och kuddar, täcken ofräscha. Stod att det låg handdukar, sängkläder på plats. Men icke, vi fick be om det. Det gick bra ändå. Skulle rekommendera att köpa in Ikeas enkla våningssängar istället av stål. Vi bokade för fem personer, men där stod heller inte någon extra säng. Den fick vi be om med. Trevlig personal som hjälpte oss med detta, inga problem. Men i receptionen väldigt " stressar, snurrigt ". Själva området, mycket fint! Dock dåliga beskrivningar om vart man skulle vända sig för att gå "in" på själva sommarlandet. Dåliga attraktioner, som vissa inte var öppna, ganska många. ( brist på personal )?! Barnen tyckte det var dåliga/tråkiga saker. Höjdpunkterna var frukosten, toaletterna, duscharna!! Mycket fina! Sååå nöjd. Skulle gärna åka tillbaka till detta ställe, men i andra sängar, sängkläder. Bättre attraktioner! Mera tivoli!”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (ons 24 jun 2015)
Bästa gäst, De när en miss från vårt håll som vi beklagar och är ledsna över. Vi är tacksamma för Era synpunkter och tar med oss det i vårat fortsatta arbete att utvecklas och bli bättre. Vi hoppas att Ni i det stora hela fick en positiv vistelse hos oss på Kneippbyn Resort Visby och önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöje

Populärt val av Flipper, Sverige (Sverige tor 18 jun 2015)
“Service och bemötande bra, men frukosten kan man definitivt förbättra med bättre kvalitet på bröd och lite mer frukt och grönt.”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (ons 24 jun 2015)
Bästa gäst, Vi är glada att Ni upplevde vår service och bemötande positivt. Vi tar med oss Era synpunkter för vårt fortsatta arbete att bli bättre. Välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Dåran, Sverige (Sverige tis 02 sep 2014)
“Mycket fint fina rena toaletter o duschar mysig stugby”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&B i fiskestugan på Kneippbyn juli 2014

Populärt val av mor och dotter, Sverige (Sverige tis 12 aug 2014)
“Härlig utsikt, vågornas brus gjorde att man nästan drömde att man sov på stranden. God frukost och en charmig busschaufför. dock var sängen för smal att dela med någon annan än en partner ( 160 cm ) jobbigt att grillar var placerade så nära om man inte tål oset men så är det väl på en camping. en annan sak som behöver förbättras var belysningen. Kolsvart att ta sig till stugan och stranden. en liten gatlykta behövs. Pannlampa eller ficklampa rekommenderas tills dess. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews