Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 141)

Fukt

Ej rekommenderad av Uffe, Sverige (Sverige tis 23 jul 2013)
“Tyvärr hade denna stuga 8 klara mögeltendenser - kondensvatten rann på insidan av fönstren varje morgon och jordlukt fanns närvarande. De handdukar vi beställde med stugan torkade inte under natten. Tyvärr var det också så att vi försökte byta dessa dagen därpå vilket var möjligt till en kostnad av 50:- per handduk, en mycket märklig kostnad i dessa sammanhang. Boendelösningen i sig var inget problem, möjligtvis hade ett litet kylskåp varit värdefullt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Slitet, lyhört, dåligt städat. Skulle in...

Ej rekommenderad av Terre, Sverige (Sverige tis 23 jul 2013)
“Slitet, lyhört, dåligt städat. Skulle inte boka B&B här igen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Slarvigt underhåll

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2013)
“En av sängarna saknade flera ribbor i ribbotten. På dom andra sängarna var flera ribbor lösa och vassa spikar stod upp. Dessa gör att madrasser och dom egna medhavda lakanen fick revor. Bara tur att ingen av barnen skadade sig på spikarna. Detta är ju slarvigt, för det är ju en ringa kostnad att åtgärda... Jag fick information om att servicestugan var utrustad med kokkärl och porslin, vilket den inte var. Av en annan gäst fick vi veta att kokplatta fanns i ett annat servicehus. Detta skulle förståss vi fått upplysning om på incheckningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt läge?

Ej rekommenderad av Far och son, Sverige (Sverige fre 19 jul 2013)
“Den lugna pittoreska fiskestugan i beskrivningen. Ja så lugnt var det inte, lite utav en besvikelse. Utsikten var fantstisk! Men en grillplats runt knuten där man samlas för att grilla Amfiteatern nedanför ett tillhåll för unga fram till Sena natten. Det var tystare och lugnare På övriga området. Det drog ner betyget rejält. Sedan inträde till sommarland varför kan man bara lösa endast biljett till vattenland men inte till sommarland? Något att fundera på? ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2013)
“Den unga personalen var outstanding! Mkt serviceminded!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

vi hade störande grannar, men ett stort ...

Populärt val av Anonym, Finland (Finland sön 14 jul 2013)
“vi hade störande grannar, men ett stort tack till killarna som jobbade natt 11,7-12,7 som hjälpte oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Egentligen är svaret på om jag skulle re...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 jul 2013)
“Egentligen är svaret på om jag skulle rekommendera boendet inte ett tvärt nej, dock inte heller ett klart ja. Det var väldigt lyhört på boendet och med bara en dusch för varje kön blev det lång väntetid särskilt som en del valde att borsta tänderna i duschrummet då det dessutom bara fanns en toalett per kön. Inte ert fel i och för sig men tillgång till dusch och toalett var för begränsad. Mycket gott bemötande dock och både middag och frukost ger pluspoäng!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ros och ris till Kneppbyns B&B

Populärt val av Reservare, Sverige (Sverige fre 05 jul 2013)
“Frukost av bästya hotellstandard på terrass med havsutsikt är svårslaget. Mycket trevlig personal, både dag och natt. Rummet kunde varit bättre städat och glödlampan i taket var inte bytt. Dessutom var det påfallande lyhört mellan rummen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

This B&B has very good location. It shou...

Populärt val av Elena, Ryssland (Ryssland ons 03 jul 2013)
“This B&B has very good location. It should be great place for vacation with kids due to all the facilities provided herein. Our room was tiny though for one night it was ok. However the floor was sticky. Breakfast was quite good.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

det skulle vara toppen om det finns i st...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 jul 2013)
“det skulle vara toppen om det finns i stugan. en vattenkokare som men kan ha på kvällen (te +kaffe)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews