Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 713 av 852 rekommenderar (148 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(713 av 852rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 148)

Lugnt läge?

Ej rekommenderad av Far och son, Sverige (Sverige fre 19 jul 2013)
“Den lugna pittoreska fiskestugan i beskrivningen. Ja så lugnt var det inte, lite utav en besvikelse. Utsikten var fantstisk! Men en grillplats runt knuten där man samlas för att grilla Amfiteatern nedanför ett tillhåll för unga fram till Sena natten. Det var tystare och lugnare På övriga området. Det drog ner betyget rejält. Sedan inträde till sommarland varför kan man bara lösa endast biljett till vattenland men inte till sommarland? Något att fundera på? ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2013)
“Den unga personalen var outstanding! Mkt serviceminded!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

vi hade störande grannar, men ett stort ...

Populärt val av Anonym, Finland (Finland sön 14 jul 2013)
“vi hade störande grannar, men ett stort tack till killarna som jobbade natt 11,7-12,7 som hjälpte oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Egentligen är svaret på om jag skulle re...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 06 jul 2013)
“Egentligen är svaret på om jag skulle rekommendera boendet inte ett tvärt nej, dock inte heller ett klart ja. Det var väldigt lyhört på boendet och med bara en dusch för varje kön blev det lång väntetid särskilt som en del valde att borsta tänderna i duschrummet då det dessutom bara fanns en toalett per kön. Inte ert fel i och för sig men tillgång till dusch och toalett var för begränsad. Mycket gott bemötande dock och både middag och frukost ger pluspoäng!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ros och ris till Kneppbyns B&B

Populärt val av Reservare, Sverige (Sverige fre 05 jul 2013)
“Frukost av bästya hotellstandard på terrass med havsutsikt är svårslaget. Mycket trevlig personal, både dag och natt. Rummet kunde varit bättre städat och glödlampan i taket var inte bytt. Dessutom var det påfallande lyhört mellan rummen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

This B&B has very good location. It shou...

Populärt val av Elena, Ryssland (Ryssland ons 03 jul 2013)
“This B&B has very good location. It should be great place for vacation with kids due to all the facilities provided herein. Our room was tiny though for one night it was ok. However the floor was sticky. Breakfast was quite good.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

det skulle vara toppen om det finns i st...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 jul 2013)
“det skulle vara toppen om det finns i stugan. en vattenkokare som men kan ha på kvällen (te +kaffe)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

good value for money, friendly staff

Populärt val av Christina, Storbritannien (Storbritannien mån 10 jun 2013)
“I stayed at Kneippbyn for two nights in a B&B room. The room itself was nice, not huge but absolutely fine for a short stay. I was particularly pleased that it overlooked the ocean - you struggle to get that even in a 4* hotel! The two showers and two toilets in the annex were shared by I believe 10 bedrooms but this didn't impose any problem, I never had to wait/queue to have a shower. A little disappointing was the fact that a number of things advertised on the page (shuttle bus service throughout the day from and to Visby, bike rental service) are only offered during the main holiday season starting from midsummer. I was there two weeks before sadly so couldn't benefit from them. I would definitely come back to stay at Kneippbyn again.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig semester

Populärt val av Monkan, Sverige (Sverige ons 04 jul 2012)
“Vi blev glatt överraskade då boendet var på topp. Vi fick bo i en liten fiskebod alldeles vid havet och det var njutbart att sitta där på kvällarna och njuta av solnedgången i havet. Alla ungdomar som jobbade där var fantstiskt duktiga och tillmötesgående. Servicen var snabb om man fick problem med något. Frukosten var perfekt. Inget som saknades. Min kompis som åkte för första gången till Gotland, var helnöjd med allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sköna sängar och god frukost till ett br...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2012)
“Sköna sängar och god frukost till ett bra pris. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews