Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 141)

good value for money, friendly staff

Populärt val av Christina, Storbritannien (Storbritannien mån 10 jun 2013)
“I stayed at Kneippbyn for two nights in a B&B room. The room itself was nice, not huge but absolutely fine for a short stay. I was particularly pleased that it overlooked the ocean - you struggle to get that even in a 4* hotel! The two showers and two toilets in the annex were shared by I believe 10 bedrooms but this didn't impose any problem, I never had to wait/queue to have a shower. A little disappointing was the fact that a number of things advertised on the page (shuttle bus service throughout the day from and to Visby, bike rental service) are only offered during the main holiday season starting from midsummer. I was there two weeks before sadly so couldn't benefit from them. I would definitely come back to stay at Kneippbyn again.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig semester

Populärt val av Monkan, Sverige (Sverige ons 04 jul 2012)
“Vi blev glatt överraskade då boendet var på topp. Vi fick bo i en liten fiskebod alldeles vid havet och det var njutbart att sitta där på kvällarna och njuta av solnedgången i havet. Alla ungdomar som jobbade där var fantstiskt duktiga och tillmötesgående. Servicen var snabb om man fick problem med något. Frukosten var perfekt. Inget som saknades. Min kompis som åkte för första gången till Gotland, var helnöjd med allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sköna sängar och god frukost till ett br...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2012)
“Sköna sängar och god frukost till ett bra pris. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt

Populärt val av Barbro, Sverige (Sverige mån 11 jun 2012)
“Enkel men bra standard. Fullt godkänt. Frukostbuffén var bättre än väntat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kneippbyn - boende

Populärt val av Helgun och Björn Karlsson Aneby 17 - 20 maj 2012, Sverige (Sverige tis 22 maj 2012)
“Vi var mycket nöjda med stugan. För oss 2 vuxna gjorde det ingen att varmvattnet var skålhett men detta MÅSTE ses över eftersom det kommer att bo barn i stugan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

På toan tog både toapapper och handpappe...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 aug 2011)
“På toan tog både toapapper och handpapper slut en kväll, så det hade varit bra om man hade fyllt på innan det hann ta slut. Annars mycket trevligt som vanligt och trevlig personal när man checka in och ut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd

Populärt val av Schylle, Sverige (Sverige mån 15 aug 2011)
“Helnöjd med 4 dygns vistelse på Kneippbyn B&B.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fiskestugan på kneippebyn +++++

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige mån 15 aug 2011)
“Jag firade min 30-årsdag med pojkvän + 7 månader son på Gotland. Vi övernattade på fem olika hotell/b&b och jag måste säga att kneippebyn vann stort på helheten med sevice, prisvärdig + nära till allt.... Vi bodde i fiskestugan precis vid havet i två nätter och ville knappt lämna stugan!!!! Nästa gång kommer vi tillbringa hela semestern på kneippebyn (fast i en större stuga) och jag längtar redan tillbaks till underbara fina Gotland.... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Populärt val av Stefan, Sverige (Sverige ons 10 aug 2011)
“Enkelt & bra boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kneippebyn rum

Populärt val av Ewur, Sverige (Sverige sön 07 aug 2011)
“Rummet var trevligt, men något slitet. Städning skötte man själv i rummet, övrig städning och översyn av allmänna facilitieter såsom toa & dusch gjordes flera gånger om dan. Läget är perfekt straxt utanför Visby, med bussar som går ca 1 ggr i timmen in till stan. Det är ett prisvärt alternativ.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews