Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (713 av 852 rekommenderar) (147 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(713 av 852rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 141-147 av 147)

Kneippbyn - boende

Populärt val av Helgun och Björn Karlsson Aneby 17 - 20 maj 2012, Sverige (Sverige tis 22 maj 2012)
“Vi var mycket nöjda med stugan. För oss 2 vuxna gjorde det ingen att varmvattnet var skålhett men detta MÅSTE ses över eftersom det kommer att bo barn i stugan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

På toan tog både toapapper och handpappe...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 aug 2011)
“På toan tog både toapapper och handpapper slut en kväll, så det hade varit bra om man hade fyllt på innan det hann ta slut. Annars mycket trevligt som vanligt och trevlig personal när man checka in och ut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd

Populärt val av Schylle, Sverige (Sverige mån 15 aug 2011)
“Helnöjd med 4 dygns vistelse på Kneippbyn B&B.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fiskestugan på kneippebyn +++++

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige mån 15 aug 2011)
“Jag firade min 30-årsdag med pojkvän + 7 månader son på Gotland. Vi övernattade på fem olika hotell/b&b och jag måste säga att kneippebyn vann stort på helheten med sevice, prisvärdig + nära till allt.... Vi bodde i fiskestugan precis vid havet i två nätter och ville knappt lämna stugan!!!! Nästa gång kommer vi tillbringa hela semestern på kneippebyn (fast i en större stuga) och jag längtar redan tillbaks till underbara fina Gotland.... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende

Populärt val av Stefan, Sverige (Sverige ons 10 aug 2011)
“Enkelt & bra boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kneippebyn rum

Populärt val av Ewur, Sverige (Sverige sön 07 aug 2011)
“Rummet var trevligt, men något slitet. Städning skötte man själv i rummet, övrig städning och översyn av allmänna facilitieter såsom toa & dusch gjordes flera gånger om dan. Läget är perfekt straxt utanför Visby, med bussar som går ca 1 ggr i timmen in till stan. Det är ett prisvärt alternativ.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukosten var toppen och bemötandet av p...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 jul 2010)
“Frukosten var toppen och bemötandet av personalen var toppenbra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews