Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 141)

Alldeles för mycket myror inne i år! St...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Alldeles för mycket myror inne i år! Städningen var inte gjort innan inflyttning. Tveksam om återbesök!”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (sön 12 aug 2018)
Hej, Med anledning av den extrema värmen som vi haft i år har vi haft ett större problem med myror än vanligt. Vi har haft Nomore ute på vår anläggning som vidtagit de åtgärder som kunnat göras. Tyvärr råder vi inte på det. Vad det beträffar städningen beklagar vi att den inte var i den nivå som önskas. Vi hoppas trots allt att er totala upplevelse av Gotland och Kneippbyn varit bra. Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin fiskestuga

Populärt val av Muffy, Sverige (Sverige tor 05 jul 2018)
“Fiskestuga (nr 6) var fantastiskt smakfullt och sparsmakat inredd med hänförande utsikt över havet. Snyggt! Rullgardinerna (två) fungerade dock inte. Ett annat minus var duscharna med massor av gräs och skräp på golvet. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (sön 12 aug 2018)
Hej Muffy, Roligt att Ni hade en trevlig upplevelse i våra fina Fiskestugor. Vi tar med dina synpunkter i vårt ständigt pågående förbättringsarbete. vi tackar för den här sommaren och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mer än nöjd!

Populärt val av Ida, Sverige (Sverige sön 01 jul 2018)
“Bodde i de nybyggda premium-stugorna/bed and brekfast, där det ingick en mycket bra frukost i priset samt städning i slutet. Både vi vuxna och våra barn trivdes mycket bra! Fina stugor med bra utsikt!”
Kneippbyn Bed & Breakfast svarar (sön 12 aug 2018)
Hej Ida, Roligt att Ni hade en härlig upplevelse och vistelse hos oss på Kneippbyn. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende

Populärt val av Kjell-Arne, Sverige (Sverige mån 21 aug 2017)
“Bra sätt att bo på, nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen ha...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen har fått ett nytt favoritresemål. Bra idé på sommarland ang kösystemet på karuseller o dy. Ett inträde och sen allt fritt. Roligt vattenland. Mycket bra och fräscha duschrum, många toaletter.. Inga köer, kan vara jobbigt m nödiga barn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utbud i butiken och för vegetarianer

Ej rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Ni behöver förbättra ert utbud av luncher/middagar på området, för oss som inte äter kött. Att bli hänvisad till endast korv, hamburgare, pizza eller pannkakor är lite pinsamt dåligt. Vi är många som är vegetarianer idag, då även barn, och att bara bli hänvisad till snabbmat/pannkakor känns lite unket. Ni behöver även förbättra ert utbud i närbutiken. Jag blev chockad av det faktum att närbutiken, de två ggr jag besökte den, hade ett större utbud av fidget spinners än vettiga mellanmål - jag räknade. Ingenstans på hela området kunde jag få tag i en banan, till exempel. Vi kommer säkert att besöka sommarlandet någon gång igen, men bo där? Nej. Rekommendera andra att bo där? Nej. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig lukt i duschutrymme och ingen ventilation att tala om i rummen så det kunde bli väldigt varmt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Faciliteter

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Hej! Jag tycker tyvärr att toaletterna och duscharna var under all kritik. Man kunde ej låda om dig när man duschade och bär någon annan duschade så rann det in i toabåset och man blev blöt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ofräsch dusch

Populärt val av Albert , Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Dålig lukt i duschrummen. Annars var boendet bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa barn semesterställe.

Populärt val av Florence, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews