Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 141)

Room very little!!!

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 14 aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 6 (inte premium)

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende

Populärt val av Oscar, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Allt var verkligen super, lite litet men Man får var man betalar för. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Populärt val av Mari, Sverige (Sverige mån 07 aug 2017)
“Det som skulle göra frukosten till "mycket bra" hade varit att ändra på kaffehanteringn. Som det var nu var att kaffebehållaren var alldeles för liten för antalet gäster. Det var ständigt kö till den med väntande gäster som väntade på kaffe. Enkelt att åtgärda! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&b AT KNEIPYNN

Ej rekommenderad av PSB, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Hi, Overall it was good, but I expected atleast basic things to be available like mirror, few cooking utensils.”
Totalupplevelse 3 av 5

Bo granne med Pippi

Populärt val av Linda., Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Ett häftigt äventyr för familjen att bo på Kneippbyns fina camping och ha Villa villekulla som granne. Rent och snyggt överallt och att sitta på trädäcket vid havet och grilla i solnedgången är en upplevelse som inte med ord går att beskriva Ett ställe vi garanterat kommer tillbaka till nästa sommar 😍 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sagolikt

Populärt val av Nöjda Umebor, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Jag blev väldigt glatt överraskad när jag kom till Fiskestuga. Som vi huserade i under 4dagar. Var över all förväntan, läget helt fantastiskt. Det ända jag har att påpeka, var att det var ganska så sparsamt dammsuget under sängen. Vilket skulle kunna göra bättre. Men vill ni har en helt oförglömlig vistelse på Gotland rekommenderas detta boende starkt. Fiske stuga 24B”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kneippbyn

Populärt val av Patrik, Sverige (Sverige ons 02 aug 2017)
“Fantastiskt läge och servicen från personalen var utomordentlig. Städning av WC kan göras lite oftare, då det ibland saknades toalettpapper (toaletterna vid Annexet). De fristående duscharna nedanför Annexet var överraskande fräscha. Kan även tänka sig testa campingen nästa gång. Vi vill gärna komma tillbaka och kommer rekommendera denna till andra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tyckte att det va lite väl rörigt med...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 jul 2017)
“Vi tyckte att det va lite väl rörigt med toaletter, duschar och servicehus. Det kändes tyvärr inte så uttänkt i stugbyn där vi bodde, men det va väldigt fina och fräscha duschar! Ett servicehus i närheten av stugbyn önskas så man slipper springa hela vägen ner till campingen med småbarn som är hungriga :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews