Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (713 av 852 rekommenderar) (147 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(713 av 852rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 147)

Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen ha...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen har fått ett nytt favoritresemål. Bra idé på sommarland ang kösystemet på karuseller o dy. Ett inträde och sen allt fritt. Roligt vattenland. Mycket bra och fräscha duschrum, många toaletter.. Inga köer, kan vara jobbigt m nödiga barn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utbud i butiken och för vegetarianer

Ej rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Ni behöver förbättra ert utbud av luncher/middagar på området, för oss som inte äter kött. Att bli hänvisad till endast korv, hamburgare, pizza eller pannkakor är lite pinsamt dåligt. Vi är många som är vegetarianer idag, då även barn, och att bara bli hänvisad till snabbmat/pannkakor känns lite unket. Ni behöver även förbättra ert utbud i närbutiken. Jag blev chockad av det faktum att närbutiken, de två ggr jag besökte den, hade ett större utbud av fidget spinners än vettiga mellanmål - jag räknade. Ingenstans på hela området kunde jag få tag i en banan, till exempel. Vi kommer säkert att besöka sommarlandet någon gång igen, men bo där? Nej. Rekommendera andra att bo där? Nej. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig lukt i duschutrymme och ingen ventilation att tala om i rummen så det kunde bli väldigt varmt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Faciliteter

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Hej! Jag tycker tyvärr att toaletterna och duscharna var under all kritik. Man kunde ej låda om dig när man duschade och bär någon annan duschade så rann det in i toabåset och man blev blöt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ofräsch dusch

Populärt val av Albert , Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Dålig lukt i duschrummen. Annars var boendet bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa barn semesterställe.

Populärt val av Florence, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Room very little!!!

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 14 aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 6 (inte premium)

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende

Populärt val av Oscar, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Allt var verkligen super, lite litet men Man får var man betalar för. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews