Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 141)

Toalett kaos.

Populärt val av Tommy, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Toaletterna är alldeles för få. Det var folk i stort sett hela tiden. Inte lätt att hålla rent av service personalen då. En annan sak är att det borde inte vara så dyrt för vuxna att gå in på sommarland. Mycket att göra för små barn men inte för föräldrar och stora tonåringar. Men Pippi teatern var mycket bra och duktiga skådespelare. Stort pluss på det. Rent och fint på campingen och god mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Förbättra

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Tycker att i stugan borde det iaf finnas bestick, knivar o gafflar. Inte bara skedar. Väldigt svår stängd altandörr även andra dörren var svår att öppna för en 7 åring. Frukosten var inte alls vad jag trodde. Baconen alltid kalla, dåligt utbud. Väldigt enformig när man bodde där 1 v. Efter varje krogshow så tömdes allt glas väldigt tidigt på morgonen, redan vid 7.30 så alla vaknade. Kanske lite mer än en gunga uppe vid stugorna hade varit trevligt för barnen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Premium boende

Populärt val av C, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Fin stuga med kylskåp och rinnande vatten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tillgänglig

Populärt val av Ante, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Nära till allt. Ordning och reda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattningsstuga premium

Populärt val av AH, Sverige (Sverige sön 23 jul 2017)
“Vi bodde i övernattningsstuga premium (nr6) och tyckte det var ett bra boende. Några förbättringsförslag finns: Överslafarna behöver bättre fallskydd, den ena saknade detta helt och den andra hade ett som var alldeles för kort. Stugan saknade gardiner vid dubbeldörrarna och skulle behövt en rullgardin vid engeldörren. En eller flera krokar för handdukar skulle vara bra vid handfatet. En liten spegel är bra att sätta upp i stugan. Ett sopset skulle varit önskvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Önskvärt med en spegel i rummet.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Önskvärt med en spegel i rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nja

Ej rekommenderad av Pappa Anders, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Fräscha rum och överlag bra stuga, men väldigt lyhört när andra öppnar dörrar och springer i korridorer. Duschrummen luktade starkt mögel. Inte någon utrustning i köket, hade varit bra med en kniv för att kunna fixa mackor åtminstone. Fanns inte Barnkanalen på TV trots 100% barnfamiljer. Frukost var väldigt trist. Jättegott nybakat bröd men äggröra var gjort av pulver och juice var inte juice utan vatten med juicesmak. Saknade lekhörna i anslutning till frukost. Det är de små men viktiga sakerna som avgör upplevelsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppenboende!

Populärt val av Sandra Voest Bjermert, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Nära till allt både vacker natur och kneipbyn:) Kan bara säga bra saker om detta boende och upplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hade hellre tältat

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige lör 15 jul 2017)
“Bokade B&B av bekvämlighetsskäl, men såhär i efterhand hade det varit precis lika bekvämt att tälta., och betydligt billigare. "Familjerum" (högst upp i backen i ett annex) innebär två våningssängar på 4 kvm, endast. Inte en stol eller avställningsyta. Dock varsin garderob med trasiga galgar, samt ett enormt gemensamt rum som inte kan användas till något vettigt. Frukosten var toppen, med enda synpunkt att man inte bör servera äggröra i samma låda som bacon, då vissa av oss äter ägg men inte kött. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga premium

Populärt val av TessanKal, Sverige (Sverige fre 14 jul 2017)
“Mycket fräsch och trevlig stuga med stor altan och havsutsikt. Ingen WC/dusch i stugan vilket funkade i 2 dar men skulle inte bo längre. Service huset ok men städades inte så ofta som det hade behövts. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews