Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 141)

Avstånd dusch o wc

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 jul 2017)
“Allt var bra förutom att det var långt till dusch o wc. Jag bodde i de uppsatta tälten. Dessutom tycker jag det var krångligt med att man måste ladda kort för att få duschvatten. Jag förstår att ni vill minska vattenförbrukningen men går det inte att lösa på annat sätt, t.ex att det är korta perioder och automatisk avstängning med korta intervaller. Dessutom tror jag informationer om att man bör använda så lite vatten som möjligt har inverkan, de som bor på campingplatser är nog förstående inför sådant. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjd förstagångare.

Populärt val av Patte, Sverige (Sverige fre 07 jul 2017)
“Överlag nöjd med det mesta. Däremot förvånad över de snålt tilltagna öppettiderna på sommar/vattenland. Dock roliga att besöka. Borde finnas en ivrig fastighetsskötare som skruvar åt lösa handtag etc och smörjer upp de flesta rörliga delarna som används av gäster. Typ dörrgångjärn och låskolvar tex så att allt känns lite mindre använt. Annars perfekt läge för en camping, nära till allt viktigt. Djur välkomna. Service öppet dygnet runt. Havsnära med härlig utsikt å doft. Kanon a' la carte Solsida. Kommer gärna tillbaks.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi blev "uppgraderade" från rum till lit...

Populärt val av sofia, Sverige (Sverige mån 26 jun 2017)
“Vi blev "uppgraderade" från rum till liten stuga pga större sällskap som skulle ha rummen. Denna uppgradering var definitivt trevlig! Toaletter och duschar fina och fräscha. Däremot var sovkuddarna stenhårda, stora och stumma i alla sängar och vi vaknade flera gånger per natt för att vända oss och fick ont i nacken av dem hela familjen! Men skönt med sängkläder och handdukar på rummet. Frukosten blev vi faktiskt irriterade på då det två dagar tog slut på ljusa bullar/ rostbröd även om man kom i god tid. Tycker man kan ha beredskap för sånt i frysen. Och det var mycket mörka bullar kvar varje dag, man kanske ska tänka om va dfolk äter? Sen är inte enbart apelsinmarmelad med bitar i någon höjdare, hur många barn uppskattar detta? Man kunde haft något mer alternativ även om det var lågsäsong. trevlig personal i receptionen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ingen bild av Ekonomirum på nätet

Populärt val av Anonym, Finland (Finland sön 18 jun 2017)
“Bilderna av B&B visade Fiskestugan eller något annat skönare rum, vi kunde ha bokat en sådan om vi såg hurdant är ett ekonomirum och andra typ av rummen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vuxenhelg på Kneipbyn

Populärt val av Josefin, Sverige (Sverige tor 01 sep 2016)
“Hej Vi blev varmt välkomnade av nattpersonalen när vi kom med sena kvällsfärjan. Stugorna är enkla men sängkläderna nymanglade och stugorna är sådär lagom patinerade tillsammans med toppmoderna i samma område. Enkel och bra frukost. Lite svårt för en pensionär med lite rörelseproblem att ta sig runt i området bara. Även trappavsatsen i frukostmatsalen kändes lite krånglig. Annars på det hela en prisvärd variant om man skall på snabbvisit till Gotland.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk ...

Populärt val av gullro, Sverige (Sverige mån 22 aug 2016)
“Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk utsikt över havet. Solsidan mysigt matställe inte provat de andra utbuden av mat. Kan rekommendera detta boende. Nära till sevärdheter perfekt att ha cykel med sig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht

Populärt val av Kneippbyn igen!, Sverige (Sverige fre 19 aug 2016)
“Rent och fräscht bed o breakfast. Litet rum men rent och frsächt. ¨ Hade önskat toalett utan att behöva gå ut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig vistelse

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 aug 2016)
“Bokade ett familjerum då vi va ute lite sent. Väldigt trevlig anläggning med allt man behöver och god frukost. Dock lite litet rum för 4 vuxna men annars väldigt bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd

Populärt val av Caritha, Sverige (Sverige mån 15 aug 2016)
“I det stora hela är detta en av våra bästa reseupplevelser. Kneippbyn och framför allt Gotland var en upplevelse att minnas. Jag har redan rekommenderat till vänner och bekanta. Jag kommer att åka tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar personal överallt. Dörrarna läm...

Populärt val av Theres, Sverige (Sverige fre 12 aug 2016)
“Underbar personal överallt. Dörrarna lämnar mycket att önska. Går igen med en smäll och är så tunga att ungarna inte kan få upp varken rumsdörren eller toadörren utan hjälp. Med 8 rum och fyra personer i varje rum blir det rätt många smällar i dörrarna hela hela tiden. Synd att det var så få rätter på restaurangen, när man stannar en vecka gör man av med alla rätter ganska så snabbt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews