Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 147)

Övernattningsstuga premium

Populärt val av AH, Sverige (Sverige sön 23 jul 2017)
“Vi bodde i övernattningsstuga premium (nr6) och tyckte det var ett bra boende. Några förbättringsförslag finns: Överslafarna behöver bättre fallskydd, den ena saknade detta helt och den andra hade ett som var alldeles för kort. Stugan saknade gardiner vid dubbeldörrarna och skulle behövt en rullgardin vid engeldörren. En eller flera krokar för handdukar skulle vara bra vid handfatet. En liten spegel är bra att sätta upp i stugan. Ett sopset skulle varit önskvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Önskvärt med en spegel i rummet.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Önskvärt med en spegel i rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nja

Ej rekommenderad av Pappa Anders, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Fräscha rum och överlag bra stuga, men väldigt lyhört när andra öppnar dörrar och springer i korridorer. Duschrummen luktade starkt mögel. Inte någon utrustning i köket, hade varit bra med en kniv för att kunna fixa mackor åtminstone. Fanns inte Barnkanalen på TV trots 100% barnfamiljer. Frukost var väldigt trist. Jättegott nybakat bröd men äggröra var gjort av pulver och juice var inte juice utan vatten med juicesmak. Saknade lekhörna i anslutning till frukost. Det är de små men viktiga sakerna som avgör upplevelsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppenboende!

Populärt val av Sandra Voest Bjermert, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Nära till allt både vacker natur och kneipbyn:) Kan bara säga bra saker om detta boende och upplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hade hellre tältat

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige lör 15 jul 2017)
“Bokade B&B av bekvämlighetsskäl, men såhär i efterhand hade det varit precis lika bekvämt att tälta., och betydligt billigare. "Familjerum" (högst upp i backen i ett annex) innebär två våningssängar på 4 kvm, endast. Inte en stol eller avställningsyta. Dock varsin garderob med trasiga galgar, samt ett enormt gemensamt rum som inte kan användas till något vettigt. Frukosten var toppen, med enda synpunkt att man inte bör servera äggröra i samma låda som bacon, då vissa av oss äter ägg men inte kött. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga premium

Populärt val av TessanKal, Sverige (Sverige fre 14 jul 2017)
“Mycket fräsch och trevlig stuga med stor altan och havsutsikt. Ingen WC/dusch i stugan vilket funkade i 2 dar men skulle inte bo längre. Service huset ok men städades inte så ofta som det hade behövts. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avstånd dusch o wc

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 jul 2017)
“Allt var bra förutom att det var långt till dusch o wc. Jag bodde i de uppsatta tälten. Dessutom tycker jag det var krångligt med att man måste ladda kort för att få duschvatten. Jag förstår att ni vill minska vattenförbrukningen men går det inte att lösa på annat sätt, t.ex att det är korta perioder och automatisk avstängning med korta intervaller. Dessutom tror jag informationer om att man bör använda så lite vatten som möjligt har inverkan, de som bor på campingplatser är nog förstående inför sådant. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjd förstagångare.

Populärt val av Patte, Sverige (Sverige fre 07 jul 2017)
“Överlag nöjd med det mesta. Däremot förvånad över de snålt tilltagna öppettiderna på sommar/vattenland. Dock roliga att besöka. Borde finnas en ivrig fastighetsskötare som skruvar åt lösa handtag etc och smörjer upp de flesta rörliga delarna som används av gäster. Typ dörrgångjärn och låskolvar tex så att allt känns lite mindre använt. Annars perfekt läge för en camping, nära till allt viktigt. Djur välkomna. Service öppet dygnet runt. Havsnära med härlig utsikt å doft. Kanon a' la carte Solsida. Kommer gärna tillbaks.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi blev "uppgraderade" från rum till lit...

Populärt val av sofia, Sverige (Sverige mån 26 jun 2017)
“Vi blev "uppgraderade" från rum till liten stuga pga större sällskap som skulle ha rummen. Denna uppgradering var definitivt trevlig! Toaletter och duschar fina och fräscha. Däremot var sovkuddarna stenhårda, stora och stumma i alla sängar och vi vaknade flera gånger per natt för att vända oss och fick ont i nacken av dem hela familjen! Men skönt med sängkläder och handdukar på rummet. Frukosten blev vi faktiskt irriterade på då det två dagar tog slut på ljusa bullar/ rostbröd även om man kom i god tid. Tycker man kan ha beredskap för sånt i frysen. Och det var mycket mörka bullar kvar varje dag, man kanske ska tänka om va dfolk äter? Sen är inte enbart apelsinmarmelad med bitar i någon höjdare, hur många barn uppskattar detta? Man kunde haft något mer alternativ även om det var lågsäsong. trevlig personal i receptionen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ingen bild av Ekonomirum på nätet

Populärt val av Anonym, Finland (Finland sön 18 jun 2017)
“Bilderna av B&B visade Fiskestugan eller något annat skönare rum, vi kunde ha bokat en sådan om vi såg hurdant är ett ekonomirum och andra typ av rummen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews