Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 83% (663 av 798 rekommenderar) (141 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(663 av 798rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 141)

Jag kommer tillbaka

Populärt val av Maria K, Sverige (Sverige fre 12 aug 2016)
“Min erfarenhet av B&B är ett eller flera rum som finns i en byggnad och där det samtidigt finns tillgång till toalett och dusch. I Kneippbyn är B&B en liten stuga med säng, byrå, en/två stol/ar samt en vask med kallt vatten. Toalett och dusch finns ca 50-75 meter bort samt frukost ytterligare 300 meter bort. Detta tog jag inte reda på i förväg och därför blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men oavsett så återkommer jag med bokningar även nästa år.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Muggar

Populärt val av jbo, Sverige (Sverige ons 10 aug 2016)
“Det som jag saknade var några muggar för att kunna dricka lite vatten på rummet . Miss av mig att det var långt till wc och att vi skulle få en stuga i lugnt läge på grund av hund men fick ett där det var mest trafik förbi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Äntligen semester!

Populärt val av lottelinus69, Sverige (Sverige ons 10 aug 2016)
“Supernice nybyggd stuga som endast saknade WC. Förstår inte varför man bygger perfekta sommarbostäder utan toa 2016. Trevligt område och tyst vid 22-23. 👍 Var så nice att vi bokade om till helgen igen fast med toa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överlag bra

Populärt val av Johanna, Sverige (Sverige tis 09 aug 2016)
“Tyckte stugorna var väldigt fräscha, märktes att de var helt nybyggda, Supertrevligt bemötande i receptionen när vi kom, även om det var jättelång kö och dom hade det väldigt stressigt tog de den tiden som behövdes för varje gäst, väldigt proffsigt! Bra frukost, däremot åt vi middag på solstugan (???) en kväll och det var vi mindre nöjda med, tog lång tid att få beställa och när vi efter 40 minuters väntan fick vår club sandwich var kycklingen rå... Det slutade med att jag fick hämta mat från barnbuffen för jag var vrålhungrig Dit gick vi inte tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Family tent

Populärt val av Beda, Tjeckien (Tjeckien sön 07 aug 2016)
“Missing more pictures and information what is inside the tent. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd gäst som saknade lite

Populärt val av Jenny Söderman stuga 11, Sverige (Sverige sön 07 aug 2016)
“Boende bra men saknades en del. Bl a krokar i stugan, för kläder och för handdukar vid tvättstället. Skulle också kunna vara ett nattduksbord mellan sängarna i första rummet. Saknade ngt att hänga blöta handdukar på efter en vattenlandsdag el dag på stranden. En kort tvättlina el ett broräcke skulle ha räckt. Skräpigt runt stugan. Saknades möjlighet att städa efter sig och andra i duschen. Saknades papper att ta upp hår o dylikt i duschbrunnen. Ofräscht att komma efter ngn som inte städat. Saknades också krokar i duschutrymmet för att hänga ifrån sig kläder och handduk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väntetider o kö!

Populärt val av Ice, Sverige (Sverige tis 02 aug 2016)
“Var på Kneippbyn under högsäsong (mitten av juli) och det tog ca 1 timma att checka in o få rumsnyckel. Boende var ok. Biljetter till bad o sommarland var återigen en kö på ca 20 min och sedan var det kö till i stort sett alla attraktioner. Inträdet för barn är samma som för vuxna, vilket inte är prisvärt för en familj. Pippishowen är den stora behållningen, men en dags inträde räcker absolut! Till restaurangerna är det som man nu kan förstå ofta kö. Flera kiosker/snabbmatsställen på området har "sovjetiskt" kösystem dvs köa för att beställa o betala och sedan ta ditt kvitto och köa igen för att hämta ut din beställning. Kneippbyn skulle behöva mer personal och fler kassor för att få ner köerna under högsäsong. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nytt o fräscht, nära toa o dusch. Nära a...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 aug 2016)
“Nytt o fräscht, nära toa o dusch. Nära att gå till frukosten och perfekt att kunna gå till o från leklanden under dagen Saker som kan förbättras: Det blev väldigt varmt, endast ett litet vädringsfönster i sovrummet att ha öppet på natten, borde finnas ngn ventil/litet fönster även i köket. Det var svårt att sova speciellt första natten då vi kom sent o ingen hade haft öppet o vädrat ur innan. Gardin behövs även till enkeldörren. Några krokar på väggen vid utgången att kunna hänga jacka mm på.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Trevligt boende och frukost för det pris...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 01 aug 2016)
“Trevligt boende och frukost för det priset. Nära till dusch och wc. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra camping med trevlig personal. Bra se...

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige sön 31 jul 2016)
“Bra camping med trevlig personal. Bra serviceutrymmen. Jättefin stuga. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews