Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (713 av 852 rekommenderar) (147 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(713 av 852rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 147)

Vuxenhelg på Kneipbyn

Populärt val av Josefin, Sverige (Sverige tor 01 sep 2016)
“Hej Vi blev varmt välkomnade av nattpersonalen när vi kom med sena kvällsfärjan. Stugorna är enkla men sängkläderna nymanglade och stugorna är sådär lagom patinerade tillsammans med toppmoderna i samma område. Enkel och bra frukost. Lite svårt för en pensionär med lite rörelseproblem att ta sig runt i området bara. Även trappavsatsen i frukostmatsalen kändes lite krånglig. Annars på det hela en prisvärd variant om man skall på snabbvisit till Gotland.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk ...

Populärt val av gullro, Sverige (Sverige mån 22 aug 2016)
“Mysigt boende i fiskestugan. Fantastisk utsikt över havet. Solsidan mysigt matställe inte provat de andra utbuden av mat. Kan rekommendera detta boende. Nära till sevärdheter perfekt att ha cykel med sig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht

Populärt val av Kneippbyn igen!, Sverige (Sverige fre 19 aug 2016)
“Rent och fräscht bed o breakfast. Litet rum men rent och frsächt. ¨ Hade önskat toalett utan att behöva gå ut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig vistelse

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 aug 2016)
“Bokade ett familjerum då vi va ute lite sent. Väldigt trevlig anläggning med allt man behöver och god frukost. Dock lite litet rum för 4 vuxna men annars väldigt bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd

Populärt val av Caritha, Sverige (Sverige mån 15 aug 2016)
“I det stora hela är detta en av våra bästa reseupplevelser. Kneippbyn och framför allt Gotland var en upplevelse att minnas. Jag har redan rekommenderat till vänner och bekanta. Jag kommer att åka tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar personal överallt. Dörrarna läm...

Populärt val av Theres, Sverige (Sverige fre 12 aug 2016)
“Underbar personal överallt. Dörrarna lämnar mycket att önska. Går igen med en smäll och är så tunga att ungarna inte kan få upp varken rumsdörren eller toadörren utan hjälp. Med 8 rum och fyra personer i varje rum blir det rätt många smällar i dörrarna hela hela tiden. Synd att det var så få rätter på restaurangen, när man stannar en vecka gör man av med alla rätter ganska så snabbt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag kommer tillbaka

Populärt val av Maria K, Sverige (Sverige fre 12 aug 2016)
“Min erfarenhet av B&B är ett eller flera rum som finns i en byggnad och där det samtidigt finns tillgång till toalett och dusch. I Kneippbyn är B&B en liten stuga med säng, byrå, en/två stol/ar samt en vask med kallt vatten. Toalett och dusch finns ca 50-75 meter bort samt frukost ytterligare 300 meter bort. Detta tog jag inte reda på i förväg och därför blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men oavsett så återkommer jag med bokningar även nästa år.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Muggar

Populärt val av jbo, Sverige (Sverige ons 10 aug 2016)
“Det som jag saknade var några muggar för att kunna dricka lite vatten på rummet . Miss av mig att det var långt till wc och att vi skulle få en stuga i lugnt läge på grund av hund men fick ett där det var mest trafik förbi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Äntligen semester!

Populärt val av lottelinus69, Sverige (Sverige ons 10 aug 2016)
“Supernice nybyggd stuga som endast saknade WC. Förstår inte varför man bygger perfekta sommarbostäder utan toa 2016. Trevligt område och tyst vid 22-23. 👍 Var så nice att vi bokade om till helgen igen fast med toa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överlag bra

Populärt val av Johanna, Sverige (Sverige tis 09 aug 2016)
“Tyckte stugorna var väldigt fräscha, märktes att de var helt nybyggda, Supertrevligt bemötande i receptionen när vi kom, även om det var jättelång kö och dom hade det väldigt stressigt tog de den tiden som behövdes för varje gäst, väldigt proffsigt! Bra frukost, däremot åt vi middag på solstugan (???) en kväll och det var vi mindre nöjda med, tog lång tid att få beställa och när vi efter 40 minuters väntan fick vår club sandwich var kycklingen rå... Det slutade med att jag fick hämta mat från barnbuffen för jag var vrålhungrig Dit gick vi inte tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews