Camping, Kneippbyn Resort Visby

Adress: Kneippbyn, 62261 Visby (visa karta)
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 85% (738 av 865 rekommenderar) (162 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(738 av 865rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 162)

Bra camping men med sina brister

Populärt val avAnonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Tältade och hade en fin plats i utkanten av campingen med utsikt över havet. Personalen vi hade kontakt med var trevlig och service inriktade. Dock så upplevde vi att toaletterna bland annat inte blev städade mellan två dagar. En liten irriterande sak var att det fanns en regel för när man fick åka in på campingen, infarten var stängd ifrån 22.00, men det var fritt fram att åka ut när man ville. Vilket gjorde att vi blev väckt runt 03.00 / 04.00 en morgon då grannarna packade ihop med sina lätt trötta ungar. Antingen har man det öppet hela tiden eller så anser vi att det är rimligt att man inte heller får åka ut när man vill. Vi antar att målet är att minska störningen för de boende vilket misslyckades. I det totala hela så var det en fin camping men som på sina ställe behöver lyfta sig några snäpp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Duschar och toaletter.

Populärt val avAnonym, Sverige (Sverige tor 17 aug 2017)
“Ofta skräp på golvet. En gång när min son skulle duscha var silen full av hår. Cigarett låg också i duschen när han skulle duscha trots rökförbud på toaletterna och duscharna. Urinlukt på vissa toaletter. Jag säger detta pga att detta är en 5 stjärnig camping. Annars var det en mycket fin camping. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Div

Populärt val avJoakim, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Det var ganska snålt med diskplatser i köket och det fanns inga diskställ, det var ofta lång kö för att diska. Överlag var det en bra camping”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Mycket dåligt

Populärt val avAldrig mer, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Vi bokade en vistelse för tre husbilar i Mars och fick reda på att vi var tvungna att boka husvagnsplatser på 9x9 meter för att våra bilar var så stora vi hade även önskemål om att stå tillsammans. Vid ankomst blev vi hänvisade platser på campingen som var så små att våra bilar ej fick platschef om vi ståt kvar hade vi spärrat av all trafik för övriga. Vi fick då nya platser men var då utströdda på hela campingen vilket inte var så lyckat med tanke på att vi åt tillsamns. En dag kom det en man med en trimmer och skulle klippa vallen bakom oss när vi satt och skulle äta. Han fullständigt struntade i oss och bara fortsatte klippa tills gräset för over vårt bord, mat och dricka då fick jag handgripligen stoppa honom varpå han ryckte på axlarna och gick och vi fick avsluta vår lunch. Toaletter och duschar var otroligt skitiga och äckliga papper på golv och allmänt ostädat många toalettstolar stod och rann. I duschen möttes jag en dag av en nedblodad dambinda på klädhyllan. Vi försökte göra ledningen uppmärksam på vår synpunkter men utan resultat”

Lindad fot

Ej rekommenderad avJohan, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Bra camping..dåliga platser. Väldig lutning..mycket hål på våran camping plats..gäller att komma ihåg när man lägger ut tält duken. ( vi kom inte ihåg)”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Van campare

Populärt val avAnna, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Som van campare tänker man ibland att tar man alla bra saker från olika campingar o startar en egen, den för mig "perfekta". Tyvärr är det nog inget från Kneippbyn som hamnar där. På tok för långt till servicehus, det måste kännas ok var man än bor på campingen. Att det kan vara både kvinnor o män som städar är förstås helt ok, men att det inte finns separata tvättrum där man kan tvätta av sig lite på morgonen, eller gå in o fixa sig efter duschen, har jag aldrig varit med om, såg att många reagerade med mig. Och så tänker jag att om det är vattenbrist o man även för övrigt ska tänka på miljön, så är det absolut inte en bra lösning att ha 4-minuters intervall i duschen. På sudersand hade de 1 minuts intervall, det räcker oftast för att blöta ner sig/skölja sig. Då sparar man vatten! MEN det var förstås trevligt hos er oxå o utsikten är oslagbar. Alternativen är ju inte så många, så skulle rekommendera till andra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Camping

Populärt val avCampinggäst, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Det var en hyfsad camping men absolut inte värd 5 stjärnor. Vissa tomter är väldigt svårtillgängliga när det gäller att placera husvagnen på rätt sätt (smalt mellan tomterna mitt emot varandra). Halvhyfsad standard i ekonomiutrymmena och få toaletter. Jag skulle ge 4 stjärnor för det där lilla extra som behövs för 5 stjärnor saknas. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Semester på Gotlamd

Populärt val avPetra, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Vi var nöjda med campingen - mycket trevlig personal! Tyvärr har många svårt att tex lämna en toalett som man själv vill finna den! Skölja ur handfatet, slänga papper och trycka nercder i korgen! Skura ur toaletten om det behövs. Använde inte servicerummet. Mycket fin tältplats med el och fin utsikt. Badlandet var en besvikelse, iskallt vatten -det blev 5 åk för barn och man, dyra åk för 840:-. Men överlag en mycket trevlig vistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Camping med husdjur

Populärt val avKalle, Sverige (Sverige ons 09 aug 2017)
“Trevlig campinganläggning med bra faciliteter. Saknade hunddusch då familjen reser med husdjur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kneippbyn

Populärt val avPatrik, Sverige (Sverige tis 08 aug 2017)
“Vi besökte Kneippbyn för 3:e året i rad och är lika förtjusta som första gången. Jättefin camping men supertrevlig personal som alltid hjälper till om det behövs. Jättebra allmänna utrymmen. Helt klart värt sina stjärnor ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Karta

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information