Bed & Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Adress: Kneippbyn, 621 48 Visby (visa karta)
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 82% (510 av 624 rekommenderar) (117 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(510 av 624rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 118)

Enkelt boende

Populärt val avKjell-Arne, Sverige (Sverige mån 21 aug 2017)
“Bra sätt att bo på, nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen ha...

Populärt val avAnonym, Sverige (Sverige fre 18 aug 2017)
“Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen har fått ett nytt favoritresemål. Bra idé på sommarland ang kösystemet på karuseller o dy. Ett inträde och sen allt fritt. Roligt vattenland. Mycket bra och fräscha duschrum, många toaletter.. Inga köer, kan vara jobbigt m nödiga barn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utbud i butiken och för vegetarianer

Ej rekommenderad avKajsa, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Ni behöver förbättra ert utbud av luncher/middagar på området, för oss som inte äter kött. Att bli hänvisad till endast korv, hamburgare, pizza eller pannkakor är lite pinsamt dåligt. Vi är många som är vegetarianer idag, då även barn, och att bara bli hänvisad till snabbmat/pannkakor känns lite unket. Ni behöver även förbättra ert utbud i närbutiken. Jag blev chockad av det faktum att närbutiken, de två ggr jag besökte den, hade ett större utbud av fidget spinners än vettiga mellanmål - jag räknade. Ingenstans på hela området kunde jag få tag i en banan, till exempel. Vi kommer säkert att besöka sommarlandet någon gång igen, men bo där? Nej. Rekommendera andra att bo där? Nej. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig...

Populärt val avAnonym, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig lukt i duschutrymme och ingen ventilation att tala om i rummen så det kunde bli väldigt varmt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Faciliteter

Populärt val avMia, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Hej! Jag tycker tyvärr att toaletterna och duscharna var under all kritik. Man kunde ej låda om dig när man duschade och bär någon annan duschade så rann det in i toabåset och man blev blöt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ofräsch dusch

Populärt val avAlbert , Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Dålig lukt i duschrummen. Annars var boendet bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa barn semesterställe.

Populärt val avFlorence, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Room very little!!!

Ej rekommenderad avAnonym, Storbritannien (Storbritannien mån 14 aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Populärt val avAnonym, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 6 (inte premium)

Populärt val avAnonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Karta

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information