VIP - Entré

Datum: Onsdag 7 jul 2021 - söndag 29 aug 2021

Alla som fyllt 3 år betalar entré till nöjesparkerna.När du bokar anger du datum för besöket.Glöm inte att ta med dig biljetten, utskriven eller som e-biljett i din telefon, den löses sedan in mot ett armband som gäller entré den dagen. Inpassering sker i huvudentrén till Kneippbyns Sommarland eller entrén till Vattenland.

 

Bokade biljetter återlöses ej, men kan datum-ändras mot en avgift om 25 kr/biljett om ändringen sker före kl.09 på dagen för ditt bokade besök. Läs mer om ändringsrutiner här


Entré och inpassering

Entré och inpassering sker via huvudentrén till Sommarland eller entrén till Vattenland


ÄR DU REDO FÖR SOMMARENS ROLIGASTE DAG?

 

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer. I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Varje dag under högsäsong spelas en av Gotlands populäraste teaterföreställning, med sång och skådespelare, upp framför Villa Villekulla, här träffar du Pippi och hennes vänner i olika äventyr.

 

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor pool som är uppvärmd och det är en riktigt härlig lounge känsla med sjyst käk bland palmerna vid vår pool club.

 

Välkommen till Kneippbyns Sommar och Vattenland

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails